reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mlode Mamusie

reklama
Wspaniale, az mi sie lezka zakreciła. Moze jeszcze kiedys sie spotkaja :) To najlepsze co teraz mogliscie dla niego zrobic

Ostatnio byłam w odwiedzinkach u zony mojego przyszlego szwagra. No wiecie. Urodzila miesiac temu chlopczyka. Jaki slodziutki, malutki bobasek. Ma jeszcze prawie 2 letniego synka. To jest dopiero agent. Jak tak siedzialam a tym maluszkiem na raczkach to moja Juleczka zazdrosnica tak sie wiercila ze hoho. Ja juz nie mgoe sie doczekac... a mowili ze wlasnie teraz bedzie sie strasznie dluzylo............................

teraz dluzylo?????????????mi teraz leci jak z platka ;) dluzylo to mi sie przez pierwsze 3-4 miesiace kiedy nie czulam rucow i meza nie bylo a teraz ten czas tak szybko leci.........niedlugo swieta..........nowy rok.........i marzec ;D

mama boo: qurcze jak fajnie ze dawidek spotkal sie z michalem!! i ze tak fajnie to wszystko wyszlo: to wyjscie do mc`donaldsa i w ogole. bardzo sie ciesze ze spelnilo sie jego marzenie i mam nadzieje ze rzeczywiscie wystarczy jeden telefon i michal znow odwiedzi dawidka, pewnie maly o niczym innym teraz nie mysli tylko wspomina co dzialo sie podczas tego spotkania

mi też strasznie szybko leci

jak powiedzieliśmy rodzicom o ciąży to tak jakjuz pisałam kiedys o wątku o teściach zwe grzeska mama odradzała mi ślub
ale my postawiliśmy na swoim i to już za 12dni hihi ;D

Dziś Moja bratowa pytała Dawidka o Michała itd.,ale on niesttey nie pamiętał wogóle tego spotkania. Dopiero gdy pokazała mu zdjęcie idola, które wisi nad łóżkiem to sobie przypomniał, więc nie jest najlepiej....

mama boo: tak mi przykro. ale jestem pewna ze te wspomnienia w nim sa i na pewno ich nie straci, nie zgugi. moze chwilowo przez te bole glowki lub po lekach schodza na drugi plan, ale na pewno beda mu te obrazy wracac przed oczka i na pewno bedzie wtedy bardzo szczesliwy ze mial mozliwosc zobaczyc kogos takiego jak jego idol.

Madziu dziękuję :-* Ja myślę, że to przez tą morfinę jest taki otumaniony. A te zaniki pamięci to pewnie przez ucisk guza, który cały czas rośnie.... Ja też wierzę, że pamięta i ma to gdzieś tam w duszy głęboko.... Nawet nie wiecie jaka jestem wdzięczna i pani doktor z Hospicjum, która wszystko zoorganizowała(zgłosiłam Dawidka do Fundacji Nadzieja, jednak czekaliśmy rok i nic, a p.doktor załatwiłą wszytsko w 2 tygodnie....) i samemu Michałowi. Nie wyobrażacie sobie jaki jest w porządku. Jednak i tak największy miałam ubaw, gdy wrócili już z tego "Maca" to stałyśmy z bratową w oknie i czekałyśmy na nich. Podjechali i co widzę ???? Jak Mój Rafał (musiał z nimi jechać, żeby nosić Dawidka) wysiada razem z Michałem z Jego Hamera, gadają ze sobą, śmeiją się i pstrykają fotki. Wtedy stwierdziłam, że tak być nie może i też zeszłam na dół, bo nie chciałam dla siebie tego zdjęcia tylko dla Gaji :) Taka przygoda jak jeszcze była w brzuszku :) Sam Rafał, który keidy dowiedział się o jego wizyie, powedział, ze idzie na górę, stweirdził, że koleś jest zaj..... jedwabisty :) :) I ma podejście do dzieci... Żebyście widziały jego minę jak Dawidek się zapytał "Czemu zdradziłeś Martę?".... Miał ubaw :) Ale jakoś wybrnął :) Była to przygoda jak same widzicie nie tylko dla Dawidka.

reklama
Wyobrazam sobie mine Michala.

Wczoraj zamowilam przez internet rozowiutkie body z napisem coronia tatunia. Moj chlop sie zdziwi. W ogole fajna stronka bo mozna zamawiac czapeczki z imieniem i takie tam.

Jeszcze chce Was zapytac czy juz mialyscie te badania na obciazenie glukoza. I chcialam sie zapytac jakie sa normy. Z gory dzieki.

Buziaki w brzuszki

Do góry