_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)

femme co do mięska to może właśnie spróbuj podawac na inne sposoby ...?
no nie wiem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

skubana wybiera mięso wypluje ziemniaka zostawi wszystko zauważy cwaniara
dzisiaj trochę jej mama wcisnęła zakamuflowanego bo miękkie mięsko dało się zgnieść i zalane sosem do tego ją zagadywałam i jakoś parę razy się udało ale później się zczaiła i już w ogóle nic nie chciała

ja miałam taki mieso wstret przez jakies 2 tyg
a potem jak sie dossałam do miesa to własna matka sie dziwiła ze ja przez całe swoje zycie tyle miesa nie zjadłam
Ninie sie odmieni zobaczysz:-)

Femme eeee to Ninka skubaniec mały zrobić w balona się nie da![]()
Dzisiaj Julkę kąpałam w wodzie mineralnej![]()
Najdroższa jej kąpiel w życiu![]()
6 l. baniak poszedł.
Zua mamy studnię głębinową, jej tak jakby koniec tzn. ten "grzybek" co zakrywa ujście jest poniżej poziomu ziemi, od dwóch dni leje non stop i ziemia przesiaka, i chyba przez wejście zacieka do środka. M coś tam kombinuję zaraz idę do niego zobaczyć co i jak.
dobrze, że miałas mineralną. Ja raz zaczełam myc głowe zaaplikowałam szampon, nagle usłyszałam telefon po melodyjce usłyszałam ze moja mama. Poleciałam odebrałam, a ta do mnie, że zapomniała mi powiedziec ze mają wode o 8:00 odłaczyc. Patrze na zegarek punkt 8 mysle sobie niech to. Rzuciałam komórke lece do łazienki... a tam sucho
, w domu miałam tylko jedna butelke wody mineralnej gazowanej i to nie wiem czy z 0,5 l było... włosy miałam tego dnia piękne
no to niezła kąpiel
no ale Nina w ciąży to raczej nie jest 

dzisiaj zasnęłyśmy koło 15 więc może tak o 22 zaśnie zamiast 24
a tak zazwyczaj o 21 kładziemy się spać ;-)