reklama
A hej :-) ja bym w tym roku pisala maturę ale wybrałam technikum i teraz żałuję bo po szkole i tak planowałam wyjazd do UK (ok 50km od Szkocji) a teraz podchodzę do egzaminu zawodowego tak o. Moze sie uda moze nie no i tez nie ide na studia.
Moj tez skarpetki zostawi na podłodze. Kufel na stoliku. Spodnie na fotelu razem z koszulka i koszulka do spania. To tez talerz.... A mowie zeby wyniósł to "poczekaj, zaraz to zrobie". I tak nie zrobi. Chyba ze wszystko rzuce na jedna kupke na podłogę i wtedy sprzątnie. A jak on sprząta pokój to tez wole sama posprzątac bo on jest po swojej mamie takim pedantem jezeli przyjdzie do sprzątania czy jakiejś roboty ze masakra...
Moj tez skarpetki zostawi na podłodze. Kufel na stoliku. Spodnie na fotelu razem z koszulka i koszulka do spania. To tez talerz.... A mowie zeby wyniósł to "poczekaj, zaraz to zrobie". I tak nie zrobi. Chyba ze wszystko rzuce na jedna kupke na podłogę i wtedy sprzątnie. A jak on sprząta pokój to tez wole sama posprzątac bo on jest po swojej mamie takim pedantem jezeli przyjdzie do sprzątania czy jakiejś roboty ze masakra...
Maciejkaa
Fanka BB :)
Magda z ukochana babcia w soboyy bedzie![]()
Miedzy mna a bratem jest rok a miedzg siostra 4 lata i lepiek z bratem sie dogadam zreszta zawsze tak bylo pomimo bojek itp i gdybym miala kogos normalmego przedewszyst odpowoedzialnego juz po roku bym chciala w ciaze zajsc pomimo tego ze czasami mam dosc ale Zuzia miala by rodzenstwo itp zreszta wiecej jest zalet niz wad ale coz zycie czasem decyduje za nas
Krystyna czeac![]()
Madzialenka jak teraz go ucYsz ze ty zrobisz bo lepiej to pozniej trudno bedzie z facetami to gorzej niz z dziecmi xd
Hehehe dokładnie
Ja wkrótce przeprowadzam się z małą do Berlina, niemieckiego znam tylko podstawy, ale wiem, że w rok jestem w stanie go opanować na przyzwoitym poziomie. Nie wyobrażam sobie tylko utrzymywania siebie, dziecka i mieszkania studiując eh eh eh życie
madzialena647
Fanka BB :)
olcia pewnie masz rację:-) ale to nie jest tak że nic nie robi czasami jak przygotowuje kolację to sam przychodzi żeby mi pomóc, a sprzątam przeważnie przed południem jak D, jest w pracy, no ale żeby zaniósł swoje ciuchy do prania a nie walnął koło łóżka to trzeba mu przypominać
mam nadzieję że szczęście się do Ciebie uśmiechnie i poznasz super faceta
krysina witam
maciejka:-) no czasami wydaje mi sie że ja za dobra dla niego jestem:-)
Co do rodzeństwa to ja mam piątkę:-) siostry maja 32 i 34 lata a bracia 36, 27 i 16:-) Nigdy nie narzekałam na liczne rodzeństwo wręcz przeciwnie super się dogadujemy a najlepiej dogaduje się z najmłodszym i najstarszym bratem:-)
krysina witam
maciejka:-) no czasami wydaje mi sie że ja za dobra dla niego jestem:-)
Co do rodzeństwa to ja mam piątkę:-) siostry maja 32 i 34 lata a bracia 36, 27 i 16:-) Nigdy nie narzekałam na liczne rodzeństwo wręcz przeciwnie super się dogadujemy a najlepiej dogaduje się z najmłodszym i najstarszym bratem:-)
Olcia- napewno sie ktos trafi idealny i dla ciebie
))
Ja swojego wychowalam, bo wiecznie tez wszedzie ciuchy, a skarpetki na podlodze lub kolo lozka doprowadzaky mnie do takiego szalu ze sie nauczyl ze na pranie jest kosz od prania do tego i wrzuca
Jedynie jeszcze ucze go ze po kapieli ma rozwieszac recznik zeby na drugi dzien nie walil, czasem mu sie uda, czasem nie
zmywac naczynia zmywa, czasem cos do jedzenia zrobi.
Aa i jeszcze jak mowie zajmij sie mala bo cos musze zrobic, a on np gra w pleja lub siedzi na tel i 10 razy cos mowie o malej np o pieluszce czy cos to jak zacznie plakac konkretnie bo sie uderzy np to wtedy oderwie sie na chwile i jak mowie miales jej pilnowac to mowi nie slyszaleeeeem
glucholce to sa 
Co do rodzenstwa to mam czworke mlodszego. Miedzy nami jest 3,4,6 i 9 lat roznicy. Miedzy tym bratem 3 lata roznicy zadne z nas sie nie dogaduje bo on zyje w swoim swiecie. Mimo taki dorosly a glupitki jakby do przedszkola chodzil.. ;/ ale coz, zyyycie. On wiecznie poszkodowany, wszyscy sie go czepiaja, jak cos trzeba pomoc w domu to on akurat ma cos ciekawszego do roboty poza domem... ;/
Ja swojego wychowalam, bo wiecznie tez wszedzie ciuchy, a skarpetki na podlodze lub kolo lozka doprowadzaky mnie do takiego szalu ze sie nauczyl ze na pranie jest kosz od prania do tego i wrzuca
Jedynie jeszcze ucze go ze po kapieli ma rozwieszac recznik zeby na drugi dzien nie walil, czasem mu sie uda, czasem nie
Aa i jeszcze jak mowie zajmij sie mala bo cos musze zrobic, a on np gra w pleja lub siedzi na tel i 10 razy cos mowie o malej np o pieluszce czy cos to jak zacznie plakac konkretnie bo sie uderzy np to wtedy oderwie sie na chwile i jak mowie miales jej pilnowac to mowi nie slyszaleeeeem
Co do rodzenstwa to mam czworke mlodszego. Miedzy nami jest 3,4,6 i 9 lat roznicy. Miedzy tym bratem 3 lata roznicy zadne z nas sie nie dogaduje bo on zyje w swoim swiecie. Mimo taki dorosly a glupitki jakby do przedszkola chodzil.. ;/ ale coz, zyyycie. On wiecznie poszkodowany, wszyscy sie go czepiaja, jak cos trzeba pomoc w domu to on akurat ma cos ciekawszego do roboty poza domem... ;/
Ostatnia edycja:
Maciejka- ale trafilas z ta fotka hahaha
a my sie tylko czepiamy 
Edit.
Paulina- wy za dwa tyg o tej porze bedziecie wyginac smialo cialo
a u nas juz 2 tyg minelo... I o tej porze akurat bylisny jakos chwile po podziekowaniach dla rodzicow i swiadkow 
Edit.
Paulina- wy za dwa tyg o tej porze bedziecie wyginac smialo cialo
Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
Oo matko my wstalysmy o 9,30 ale.boli mnie glowa... juz sie odzwyczailam od takiego dkugiego spania. Juz po sniadanku i biore sie za obiadek. Dzis roladki schabowe z papryka i serem, ziemniaki i surowka z marchewki
Ktos ma jakies sprawdzone sposoby na nauke z nocnikiem? Bo u nas wszystkie lale, misie, auta, koniki robia na nocnik procz Mai
Oo matko my wstalysmy o 9,30 ale.boli mnie glowa... juz sie odzwyczailam od takiego dkugiego spania. Juz po sniadanku i biore sie za obiadek. Dzis roladki schabowe z papryka i serem, ziemniaki i surowka z marchewki
Ktos ma jakies sprawdzone sposoby na nauke z nocnikiem? Bo u nas wszystkie lale, misie, auta, koniki robia na nocnik procz Mai