reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ze mnie powietrze zeszło...:baffled: taka zmęczona, śpiąca i nie do życia jestem:zawstydzona/y:
Pogoda super, bo deszczyk kapie i ok 18 stopni moze tam jest... :tak: ale mi i tak sie odechciało czegokolwiek:nerd:
Zaś mnie plecy co chwilkę rwą... i ruszać się nie umiem... mała kaczuszka na pewno pomyliła by mnie ze swoją mamą, bo tak się poruszam...:blink: ehhh... jejku, a gdzie tam koniec miesiąca!

reklama
Dzięki dziewczyny za gratulacje:tak:ja też niemieckiego nie lubię, ale mus to mus. Szkoły mi już niewiele zostało, pozaliczane mam już wszystko, ale jeszcze do wtorku pochodzę. A później tylko na zakończenie na którym muszę jeszcze przemówienie mówić. Ale zaszczyt mnie kopnął:-D:-D:-D
Mój lubi ząbki myć choć przez jakiś czas było ciężko, ale jak mu kupiłam szczoteczkę oral-b steps 1(teraz ma 2) to zaczął chętnie myć.Teraz trochę on sam myje, a trochę ja mu, żeby mu się cokolwiek umyły. Chociaż teraz to żuje już gumy orbit dla dzieci czasem, to i to troszkę na ząbki pomaga, bo przecież po każdym posiłku bym mu zębów nie umyła, a tak to gumę żuje:rolleyes2:

Ema:-D dzisiaj jestem wczesniej bo jestem sama i mala spi:-) J ma jutro o 6 rano przyjechac, mala dawala dzezu od 6 dzisiaj a on sie nawet nie obudzil!!!:-O myslalam ze go zabije bo mial mi pomagac, a jak nie placze to on skacze przy niej jak nie wiem co... no ale w sumie on jej cyca nie da:-) nawet boi sie dac jej koperek... ja to nie wiem czego on sie tak boi, a jak mowie o zmianie pieluszki to jak bym o kosmosie gadala, macie na to jakas metode?? oddalam mamie kaske ktora pozyczalam i juz jestem na czysto i zostalo mi jeszcze sporo:-) co do ubranek to ja mam juz i takie na 12miesiecy, tyle tylko ze nie mam gdzie ich trzymac, najsmieszniejsze jest to ze ja sama kupilam moze okolo 8 ciuszkow, reszte rodzinka przywozila za kazdym razem:-) a babcia kupila wczoraj malej fajnuski rozowy kocyk, wogole wszystko jej rozowe kupuja:-) dobrze ze J kupil zielonego pajacyka:-) bo ile to mozna:-)

Ilona, a czy Twoj synek śpi na tapczaniku czy w łóżeczku jeszcze? A jak na tapczaniku to od kiedy na nim śpi:-D. Musze zrobić wywiad środowiskowy;-):-).
Snoopy, jak HAnia była malutka i jej tata przychodził, to jak spała to siedział koło łóżeczka godzinami, a jak się przebudzała to on zawsze już musiał iść:-D:laugh2:. Nigdy nic przy niej nie zrobił:crazy:. Może to ze strachu, że krzywdę zrobi:confused:.

Ania mały śpi jeszcze częściowo w łóżeczku, a częściowo ze mną. Przymierzałam się do kupna tapczanika, ale temu "takiemu owakiemu":-p umyśliło się samochód kupować:angry::angry::angry:chociaż jeszcze prawka nie ma:angry::angry::angry: a z tego co on mi daje na małego to mi nie starczy. Musze coś wymyśleć, bo przydałby się ten tapczanik w te wakacje...ehh z takimi ludźmi to ciężkie życie:crazy:

Aniu ja tam jeszcze dzidzi nie mam jak zresztą wiesz, ale na mojego chłopaka chrześniak ma ponad 3 latka i śpi sobie w kojcu... Wypadł raz a na następny już udoskonalił sposób wychodzenia i nie upada... Jak sie go położy spać na noc to wychodzi dopiero jak mama wstanie, to samo w dzień zapyta a potem wychodzi... Może spróbuj Hanie tak nauczyć ;-):tak:
Mika ja babce powiedziałam że jestem w prawie 25 to powiedziała że byłby to dobry moment no ale miejsc nie ma... w poniedziałek mam zadzwonić to już będzie wiedziała jak nowa grupa... czy nikt nie odpadł... a tak to może mnie wziąźć tylko na teorie...

A u mnie dzisiaj chłodniej, słońce nie grzało i wogóle tak mnie ta pogoda uszczęśliwiła... Ale byłam na zakupach i mnie tępy babsztyl wkurwił...:wściekła/y:

:rofl2:
Sorry Dziewczyny ale ja dzis za bardzo nie mam czasu Was czytac tylk tak okiem przelecialam , bo jestem na biegu sprzatam , wlasnie polozylam Mala spac pakuje ja i Nas bo jutro juz lecimy :rofl2:wiec do uslyszneia za tydzien :tak:pozdrawiam
Was wszystkie serdecznie :tak::tak::tak:
Milego weekendu juz dzis zycze :-D
Postaram sie odezwac z Polski :rofl2:
Tak sie ciesze ze jade do pl nie bylam tam juz dwa lata :szok::szok:

Polna u nas tez z myciem zabkow jest tak jak u Ani:-) Lenka stoi przy wannie i sama myje szczoteczka zabki:-) ja tez taka bylam w wieku.. nie poszlam do zlobka dopki zabkow nie umylam:tak:

Snoopy moj A nie bal sie zmiany pielszuki.. juz w szpitalu musial sobie poradzic:tak: ja akurat bylam o prysznicem, a Lena zrobila kupke no i darla sie strasznie - wiec musial stawic czolo i mu sie udalo:-D:-D ale na codzien to ja przebieram kupki a on siuski jak poprosze.. sam z siebie tego nie zrobi:-)

reklama
Ale ja bym chciala zeby moj tak zabki myl :p:p MNapoczatku tesh bylo fajnie a teraz to katorga :/ moze mu przejdzie :)

Snoopy Tym sie nie przejmuj bo mozliwe ze sie boi ze klrzywde zrobi jej :) ALe angazuj Go jak najwiecej zeby sie przyzywczajal:) bo hjak bedziesz Go we wszytskim wyreczac to pozniej niczego sie nie tknie tak jak moj R :/ Zobacze tylko ja teraz bedzie z Mala jak sie urodzi :)

Netgirl ja tez bardzo Ci zazdroszcze , chcialabym kiedys pojechac :p

Ania Zywa ja sie pochwale i moj spi jush na swoim lozeczku czesciowo do polnocy czasami dluzej :p Zrobie zdjecie to pokarze jak wyglada jego lozeczko :)

Mamusia Blaneczki to powodzenia W Polsce , ja to tez bym tak chciala z mama nie widzialam sie juz 3 lata ( 23 czerwca mi minie )

Baska to masz dzielnego i dobrego chlopa moj to zaraz przylazil po mnie jak tylko maly zaczynal plakac ::/ no ale coz nie kazda ma ksiecia z bajki :D:D

Do góry