reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Madzia, to on w Inowrocławiu pracuje:szok:? Gdzie? Może znam:szok:?
Polna, nie musi być duży, nie lubię mięśniaków:-p. Taki zwyczajny:-).

Aniu,on pracuje w jakims mieszkaniu wykancza je wraz z firma a nei wiem gdzie dokladnie...jak poowiadal to jakis samochod znaczy sie fiat cuope 2,0 turbo z nitro jest tam taki charakterystyczny i tyle wiem ...:/a za 15 min konczy prace:wściekła/y:

Aha, myślałam, że w jakimś konkretnym zakładzie pracuje. A to ja chyba nie zrozumiałam, mówiłaś że miał być na nocce w pracy a był u jakiejś laski tak? Czy jak, bo się już pogubiłam:zawstydzona/y:.

Madzia moim zdaniem nie mozesz mu popuscic ::/ bo inaczej bedzie sie czul bezkarny ze i tak mu wybaczysz :/ Jak juz chcesz mu wybaczyc to przytrzymaj Go troche , powiedz ze narazie na dystanst itd nagadaj mu tak ze Tobie niby nie zalezy a jezeli jemu tak to musi sie postarac !Daj mu do myslenia !!! Nie zlosc sie to tylko moje zdanie :) I zastanow sie nad tym co bedzie lepsze dla dzidzi ??? nie musisz zmuszac sie do zyciac z nim ze wzgeldu na dzidzie , pamietaj ze nieraz lepiej wychowywac samemu niz dziecko mialoby patrzec na rozne akcje i na to jak sie meczysz!! Pozatym odpowiedz sobie na pytanie czy dasz rade isc z nim do lozka wiedzac ze spal z inna ??? Mnie by to przeroslo :/ Ale powodzenia :) Zrobisz co bedziesz uwazala za stosowne:) I pamietaj ze nie musisz mu zabraniac widywania dziecka :)

Polna to ja uderzam do Ciebie na obiadek ??:D Jakbym byla w Polsce to nie mialabym daleko :p:p Smacznego:p

a ja siedze i sie nudze zaraz na podworko mykam z Filem :) Moj R wczesniej z pracy wrroci ale ida ogladac mecza :/ Coz kibic z niego zagorzaly :)

Zywa czyzbys byla niewyzyta ??:D:D: Zartuje:)

tak tylko gdy ja mowie co mysle co sadze i wogole to on zachowje sie jakby zjadl wszystkie rozumy i wogole byl najmadrzejszy/... on chyba nigdy nie czul w sobie winy.. a co do sexy z nim to nawte bym go nie dotknela ... a ogolnie to ostatniu wariowalismy w lozku przed tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy.... wiec to juz 3 miesiace prawie...bez:( moze m tego brakowalo ale kurde musi mnie zrozumiec ze sie boje ... a tu takie cos...

teraz odezwal sie chyba wraca z pracy...

reklama
Do góry