reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzięki za linka Femme, chętnie poczytam!
:-)

Niestety, niektórzy faceci są niemożliwi...A odpowiedzialność? U niektórych w słowniku nie ma takiego wyrazu!
Musisz być naprawdę silną kobietą,że dajesz sobie z tym wszystkim radę!
Ale masz dla kogo! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ona_mika biorę Folic :) A z tymi lekarzami to szkoda gadać! Moja koleżanka poszła do gina, bo nie miała okresu i podejrzewała ciążę, to jej nawet nie zbadał, tylko brzuch ponaciskał i stwierdził, że to nie ciąża! :no:
Jeśli chodzi o Twoją siostrę- 2 miesięczna ciąża już jest przecież wyczuwalna dla lekarza! Ja nie wiem, kto ich uczy zawodu! :no:

Femme poczytałam, jestem pod wrażeniem, naprawdę! Obyś nadal była taka silna! :happy2:

No dziewczynki, niebo się przejaśniło, może mnie nie dorwie deszcz!
Uciekam na jakieś drobne zakupki,jakiś obiadek muszę zacząć gotować, bo może mój T dzisiaj wróci z pracki wcześniej.
Trzymajcie się cieplutko i jak się odrobię troszeczkę to wpadnę to Was :)

:happy::-):happy::-):happy:

dobry babeczki mam w końcu trochę popostować........ANIA_ZYWA moim zdaniem to początek rotawirisa,ja jak moja oliwka tak miała kupiłam orsalit to jest taka kroplówka do picia uzupełnia mikroelementy w organiżmie i dziecko się nie odwadnia,i dawałam smecte po 2 podaniach biegunka się zatrzymała...napewno podawaj jej dużo plynów ,ugotuj kleik i może też podaj jej marchwianke!!!!mi pomogło może i małej pomoże!!!dużo zdrówka dla malutkiej a dla ciebie cierpliowości i wytrwałości.A ja na twoim mijscu to bym tej małpie oczy wydłubała!!!!!!!NADIHA poczekaj chwilę i się okaże czy nosisz dzidzie.życze 2 kresek :))FIRAMKA super że z malutką coraz lepiej ,trzymam kciuki za żeby wsztsko było oki i żebyż z mała w piątek wróciła do domku .A jak twoje samopoczucie????FAMME FATAL pewnie że dbaj o siebie bo kobieta zadbana to kobirta szczęśliwa,a jak maleństwo daje coraz bardziej kopniaki??????U mhie już spoks ,po chrzcinach śladu nie ma no może tylko żarcia zostało i daniel je dojada z lodówy a tak to dzieciaki zdrowe noi wszystko oki we sobote odbieram foty od fotografa a wczoraj bylismy wybrać ,fotograf nawalił z 50 zdjeć i weś tu czlowieku bądz mądry i wybierz kilka!!!!a kilka zdjęć ze chrztu jest w folderze zdjęcia!

Ona_mika - ano już 20 tygodni :-):-):-) szaleństwo a brzuszek coraz mniejszy mi się wydaje :-p
Co do tych tipsów to moczy się chyba w zmywaczu do paznokci z tego co kojarzę chociaż ja to przegryzałam w pół pękały i schodziły tyle że trochę bolesne :-p

Nadiha - hehe staram się być silna ja ogólnie twarda babka jestem tylko miłość mnie strasznie zmiękczyła ale teraz jest miłość do dziecka która daje mi takiego powera... :-):-):-p

oliwka_11 - a mały kopie jak szalony :-) urwis będzie :-p co do wybierania zdjęć to ciężka sprawa na pewno ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Wam wszystkim jak moja dzionek ??

Ja po wczorajszej wizycie zadowolona narazie nic sie nie dzieje , wszystko wporzadku :) Powiedzial ze do nastepnej wizyty powinnam dotrwac na 90% :) A wizyta 26 zcerwca :) Mam nadzieje ze do przylotu rodzenstwa sie nie rozpakuje:)

Snoopy chyba ze tak :) tutaj w sumie lekarz tez dopiero przychodzi jak dziecku glowke widac :p Ale przynjamniej to on wyciaga dziecko :) Ktos kto ma doswiadczenie , bo polozne to sa rozne :/ Zreszta co tu duzo mowic lekarze tez :/ Ale ten gosc co teraz mnie prowadzi to spoko ! Zobaczymy jak sie spisze przy porodzie :D

Netgirl to pogratulowac karateki w domu :D:Da co do rozlaki to kilkudniowe sa bardzo dobre :) oczywiscie nie czesto :) Ja to czasami bym chciala gdzies pojechac i odpoczac o tego mojego gledy :p

Femme to bierz sie do roboty :D

Baska to najwazniejsze ze Lenka zdrowa :)

Nadiha o tym ze nie ejst latwo czekac spokojnie to aj dobrze wiem :D

Olenko i co postanowilas ???

Galercia trzymam kciuki zeby wszytsko bylo dobrze :)

Chwilami czasami mozna pomarzyc :) Wazne jest to ze za marzenia nie karaja :D

Zywa biedna Hania :( u nas dzieciom kaza dawac wygazowanego sprite albo pepsi tak malo do picia :) mozesz wyprobowac :) zatrzymuje wymioty i biegunke troche :) U mnie skutkowalo :)
A co do tej panny to franca z niej :/ Ja bym jej pojechala po skarpetach!! Trzymaj sie i trzymamy kciuki:)

Firanka no to super :)Nie ma to jak w domku :)

ONA_MIKA jedna poza kosztuje 50 złoty a ja nie chciałam chrzesnego Bartka naciągać i wybraliśmy 5 zdjęć i portret razem wychodzi 380 złoty a ja jedną poze dobrałam i za nią zapłace!!! Bo nie dośc że dał małemu w prezencie 400 złoty to jeszcze te zdjęcia

a to moje szczęście kochane dziś rano(boże z każdym dniem kocham go coraz bardziej i moją niunie też)
3f1a5251ed62bba06c4e32ccfd949dc6,5,19,0.jpg
313f54d0ed30873ae588da1253e9d83e,5,19,0.jpg
2ba4a5bc6ec3aea2bc6e2d753f4708b9,5,19,0.jpg
13a545746c4672035d9a953c91f61a9a,5,19,0.jpg

Mika - a to nie wiem co Ci poradzić ...a niby kosmetyczka jestem :-p hehe aż wstyd ! :-p

miskahxc- tyle że nie mam samochodu bo mama zabrała więc raczej nici z odpicowania dzisiaj :-p ale jutro na pewno już zrobię z sobą porządek :-)

oliwka_11 - to się wykosztowałaś ;/ ... jeju no nie mogę z tych uśmiechów Twoich pociech :-) niesamowite są po prostu :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzięki FAMME FATAL jestem pewna że i twój maluszek będzie miał taki uśmiech bo uśmiech każdego dziecka jest pięny i niepowtarzalny!!!! A jak tam relacje z twoim????????

Do góry