reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dla tesciowej to jakis zel doprotez czy cus:-D a na powaznie moze jej jakis kwiatek donniczkowy sprezentuj;-)
Ja tamna razie nie mam problemu, mnie predzej mozna obudzic nisz Lulke:-) ale nie lubi jak sie krzyczy i wtedy mi sie budzi, hehe do chrapania ojca tez juz sie przyzwyczaila, teraz razem spia bo z nocki wrocil:-( padniety jak swiniak:-D

reklama
miska jak mu pokazalam co piszecie na temat kamerowania to mu sie odechcialo hehe mowi ze jeszcze go napadniecie z nienacka na porodowce hehe :tak: i tak jak mowisz mowi nagra jak ja juz bede mniej wykonczona dzidzi bedzie umyte itd a reszte to zdjec i to tez nie za duzo ;-)

dziewczyny ja mam kurw... chyba pokrzywke budze sie rano a tu brzuch w plamach caly :sorry: nie wiem skad to ale swedzi jak cholera chyba podjade do lekarza ogolnego ?? czy co wy myslicie ??

i w ogole kurw... mam takie sny ze budze sie bardziej zmeczona niz jak sie klade wczoraj mi sie snila moja smierc co niby oznacza nowe zycie a dzis trupy we wodzie co oznacza niby narodziny badz slub w rodzinie ja chyba prorokuje heheh:cool:
kasiuF co do tych ciuszkow to ja tak szczerze mam mase ciuchow z lumpa bo uwazam ze i tak je piore wiec nie ma mowy o jakim kolwiek uczuleniu po innym dziecku :no: mam oczywiscie nowe tez ale jak trafi sie okazja ze widac iz jest malo uzyte to biore bez wachania :happy2: ale to indywidualna decyzja :tak:

Snoopy tesciowa moze sie chwalic wlasnymi zabkami :-):-D
o kwiatkach doniczkowych myslalam ale ma tego zielstwa od metra wiec odpada :sorry2: chyba kupie Jej jakis bukiet i czekoladki-najwyzej doloze sie do rodzicow bo chca Jej kupic obraz !!

nocnykoszmar ja tezuwazam ze jak sie wypeirze to nie ma mowy o jakims uczuleni !! Moja sasiadka kiedys mowila ze wzyciu nie ubierze dziecka w ciuchy z lempeksu a tesciowa przywiozla Jej caly karton slicznych ubranek-widac bylo ze byly noszone ale stan byl bardzo dobry i jak reka odjol teraz co miesiac jezdzi do lumpeksow :-D
Ja Ci radze nie panikuj bo zaczniesz jeszcze rodzic :-p

polna dokladnie tak jak mowisz te ciuszki sa kilka razy zalozone do tego pierzemy je i prasujemy wiec nic sie nie stanie ;-) ja tam sama jak cos fajnego widze to dla siebie wezme :blink: najczesciej koszulki nieraz sa tak super ciuchy ze mala bania a do tego nietypowe :tak: dresy ciazowe tez mam z lumpa po co milam nowe brac jak i tak po ciazy tego nie zaloze bo za duze a pieniadze na ulicy nie leza !! :-p
femme oczywiscie daj znac jak przebiegal dzien :tak:i Ty sie tam nie przemeczaj !! bo bedziemy zle na Ciebie ;-)

Ostatnia edycja:
nocnykoszmar ja jutro wybieram sie na zakupy do tak zwanej szklarni- OGROMNY sklep z ciuchami ale nie z lumpeksu,sa bardzo tanie i dobrej jakosci !!2 lata temu kupilam sobie tam koronkowa koszulke na ramiaczkach za 5 zlotych i dotej pory w Niej chodze kolo domu :cool:

Ja mam ochote na cos slodkiego , hmmm gofry z bita smietana i borkowki na wierzchu :-)

Witam kobitki
nocnykoszmar ja teraz caly czas ubieram sie w lumpeksach, brzuchol rosnie mi bardzo szybko i nie wyrobilabym z kasa ciagle na nowe ciuchy, jutro wlasnie wybieram sie na zakupy z mezem, mam taki swoj lumpeks, wielkosci supermarketu, rzeczy sa wrecz idealne i bardzo tanie, a jesli chodzi o ciuszki niemowlece, to skoro bede zakladac dziecku ciuszki po dzieciach znajomych to czemu nie z lumpeksu, przeciez i tak trzeba wszystko wyprac.
Femme ja tez mam tak ostatnio z brzuszkem, strasznie mi sie napina, tak dziwnie boli i kluje, moze przez to ze dzidzia sie coraz bardziej wierci, pojde do gina to mu powiem, zobacze co to, bo cos ostatnio mi mowil ze mam slabiutka szyjke macicy, nie wiem co to moze oznaczac, musze sie go zapytac

polna no ja kupuje na gieldzie nowe rzeczy i tez jest tam wlasnie tak tanio a ciuszki nieraz naprawde super tyle ze wiesz np gdzies nitka wystaje czy cus ale to wiesz malusie ubytki sa ;-) i wez mi tez gofra fundnij hehe

madzik dokladnie tak jak mowisz jak i POLNA tez tak uwazamy :tak: a co do brzuszka to stawia sie bo macica cwiczy skurcze to jest naturalne i normalne ale musisz odroznic stawianie sie brzuszka od boli jakis bo o bolach nie moze byc mowy :-( nie powinno nic bolec a jesli czujesz cos nie tak to do lekarza ostroznosci nigdy za wiele !!
mika no zobaczymy jak to bedzie heh wogole siedze i mam skurcze ale light nie mocne ;-) a co do zdjec to my bedziemy robic jak juz bedzie ok i bede w miare wygladac bo macie racje komu pokaze to jak bede brzydka hehe :cool:

co taka cisza sie zrobila ? hehe a co z angel wogole ? ona ma termin chwile po mnie moze rodzi juz :p

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
A ja znów nie w temacie. Za co bardzo przepraszam. Jak mam wolne to jakoś czasu na internet znaleźć nie mogę, zresztą każdą chwilę spędzam z Hania na działce, wieczorami padam na twarz. A przez najbliższy ponad tydzień już w ogóle nie zajrzę, bo wyjeżdżamy z Hanią do dziadka (Hani pradziadka:-D). Nową pracę zaczynam 14 lipca, więc muszę wykorzystać wolne, bo o urolopie niestety w te weakacje już nie pomarzę:-D:-D. Także kochane jutro wieczorem albo w czwartek rano jedziemy, aż boję się pakować:-p:szok::-D.

Poza tym byłam na tym moim USG, okazało się że jednak mam piasek na nerce i stan zapalny. Mimo wszystko dobrze, że to nie trzustka, ufff. I jest jeszcze pozytywna strona tego badania, mój torbiel co go miałam (6cm) wchłonął się:szok::happy2:. Po 4 miesiącach leczenia już go nie ma, kamień spadł mi z serca:-).

Dziś byłam z Hanią na szczepieniu, waży 12,1kg, mierzy 83cm. To chyba w normie co:-p:-D. Czy chudzina?

To ja w takim razie życzę Wam miłego weekendu i przyszłego tygodnia, myślę, że do przyszłej środy wrócimy:tak:. Choć chiałabym być jak najdłużej:tak:. Może uda mi się zajrzeć jeszcze przed wyjazdem:tak:.

Buziaki dla wszystkich dzieciaczków i ich mam:-).

Do góry