reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hmm, czuje sie troszę do d**y :dry:
W nocy brzuch bolał itd a w dodatek zaczoł mnie niewiadomo czemu ząb bolec:p no i od 3 rano nie spałam praktycznie... :-(
cóż... w ciągu dnia troszkę poleżałam i jakos sie trzymam....
Juz blizej jak dalej...
Trzeba dać rade... :sorry2:

reklama
Mój Jakub 2 dni temu skończył metrykalne 18 miesięcy:-) Jest wcześniaczkiem więc wygląda na mniej:-)

Album MamuniaKubunia: Kubek Jakubek :) (i trochę mamy;) ) - o tu jesteśmy
słodki jest!!

Odnośnie wstydu. Kiedyś taka starsza pani na spacerze zapytała mnie, czy nie za młoda jestem na dziecko? :wściekła/y: Odpowiedziałam że nie, na pierwsze byłam za młoda:-D Ale się zdziwiła :-D
No ale co miałam powiedzieć? Głupie pytanie i głupia odpowiedź ;-)

U nas dziś względnie. Chciałam wyjść na spacer ale muszę czekać aż facet koszący trawę zażyczy sobie kawę:dry:

Jutro idziemy do szpitala na badania, w czwartek do naurologa a w weekend ostatni zjazd na studiach i 9 zaliczeń:szok: Nie wiem, jak dam radę...
trzymam kciuki za zaliczenia!:)

witam kochane :* Pamietacie mnie jeszcze ???:) Troszke mnie nie było ale miałam komputer popsuty, teraz juz bede cały czas, niestety nie dam rady sie przebic przez te wszytskie posty, mam tylko nadzieje ze wszytsko u was jest ok. U mnie rewelacyjnie z P układa się bardzo dobrze ale nie bede zapeszac.I czuje ruchy maleństwa :) Uroczo :)
pamietamy....zobaczysz co to pozniej bedzie jak sie malenstwo rozpycha! ja pod koniec mialam dosc...jakbym mogla to bym wam wstawila fotke jak jeszcze Oli w brzuchu byl...ale nie moeg bvo mi filmiki nie dzilalaja:/

my bylismy dzis na zakupach....yh, pogoda do *upy:/

hej :) a ja się chciałam dopisać.
jesteśmy sobie takie my dwie- ja i moja dzidzia (ja tam mówię, że to dziewucha, choć dopiero dziś idziemy na USG i boję się, co mi lekarka powie.. :<). Dzidźka ma już 20 tygodni i od wczoraj powolutku zaczyna się rozpychać :)
pozdrawiam wszystkie mamusie :) i ich dzieciątka też :)

Witam mamusie :) Gratuluje bobaska, trzymam kciuki by byla to dziewuszka :) No i napisz cos o sobie, ile masz lat, co robisz, gdzie mieszkasz :)

hmm, czuje sie troszę do d**y :dry:
W nocy brzuch bolał itd a w dodatek zaczoł mnie niewiadomo czemu ząb bolec:p no i od 3 rano nie spałam praktycznie... :-(
cóż... w ciągu dnia troszkę poleżałam i jakos sie trzymam....
Juz blizej jak dalej...
Trzeba dać rade... :sorry2:
Dasz rade dasz a raczej dajesz hahaha Kochana widze ze to juz tylko tydzień..... Może sie zacząc w każdej chwili... Trzymam kciuki zeby wszystko poszło szybko i sprawnie ....

jesteśmy sobie takie my dwie- ja i moja dzidzia (ja tam mówię, że to dziewucha, choć dopiero dziś idziemy na USG i boję się, co mi lekarka powie.. :<). Dzidźka ma już 20 tygodni i od wczoraj powolutku zaczyna się rozpychać :)
Witam !!!! Bedzie wszystko dobrze ... Daj znac po USG co i jak i dopisuje sie do wypowiedzi Violett napisz coś o sobie :)):)):))

Właśnie wróciłam z USG. Dziewczynka! I jaka śliczna! Jestem taka szczęśliwa!! Jutro piszę egzamin i chyba po prostu zaniosę prowadzącemu zdjęcia z USG, bo nie mam siły się uczyć z radości :)
A odpowiadając na pyt Violett- jesteśMY z Wrocławia i studiujemy sobie razem teraz, na trzecim roku :)

reklama
witam i gratuluje dzieciatka!

Właśnie wróciłam z USG. Dziewczynka! I jaka śliczna! Jestem taka szczęśliwa!! Jutro piszę egzamin i chyba po prostu zaniosę prowadzącemu zdjęcia z USG, bo nie mam siły się uczyć z radości :)
A odpowiadając na pyt Violett- jesteśMY z Wrocławia i studiujemy sobie razem teraz, na trzecim roku :)
jeszcze raz gratki z okazji dziewczynki!!

No to gratulacje!!!!:-D:tak:
Ja zawsze chciałam miec córke ale wyszły 2 chłopaki....
u mnie pewnie bedzie tak samo!:p

dziewczyny a ja mam znowu nerwy, ledwo co przestalismy podawac leki (w sobote) a maly znowu zaczyna mi kaszlec! normalnie znowu jestem klebek nerwow!:(

Do góry