reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Najpierw wyjechał móż mąż(wtedy jeszcze narzeczony) a po 5 miesiącach dojechałam do niego z synkiem.
Wyjechaliśmy bo nasze miasto nas męczyło no i nie ukrywam że przyjechaliśmy tu także zarobić pieniądze na budowę domu lub zakup własnego mieszkania.
Żyje się tu lepiej zdecydowanie.Warunki finansowe są na prawdę dobre tylko trzeba pracować i rozsądnie wydawać.
Na razie nie zamierzamy wracać do Polski.

hmm widze ze duzo sie jeszcze dod ciebie dowiem, ja mam zamiar dojechac do mojego po2 miesiacach ale nie wiem czy mi sie to uda:( mam nadzieje ze tak bo w tym czasie Olek bedize mial roczek i swieta ktorych nie chcielibysmy spedzac osobno:(
mam nadzie ze uda nam sie to zgrac w czasie....
no i na kawke zajrze z checia, a powiedz mi jak dlugo czekalas na nin??

reklama
ja juz po rozpoczęciu...;-)
nie wiem w ogóle po co jechałam bo godzine czekałam w szkole tylko p oto żeby usłyszec plan lekcji i dowiedziec sie że zakończenie roku bedzie w moje urodziny... 29 kwietnia :-)
no i trwało 10 min. bo maturalne klasy nie musiały iśc na apel ogólny...wróciłam sobie dzieki temu wczesniej nigdzie na zakupach nie byłam bo nie chciało mi sie chodzić po sklepach w ta beznadziejną pogode... elizka u mnie jest ta sama pogoda dwa dni leje i wieje bez przerwy.słuchałm dziś radia to gdzieś tam w górach w ciągu doby przybyło 370cm wody i już jest stan alarmowy. masakra znowu powódź.
mariola9 gratulacje ząbala...;-)
daffi jak mi sie podoba ten naszyjnik.... lepiej go schowaj bo ja Cie znajde i Ci go zabiore...xD
ixi ja mam tylko dwie pary długich spodni ciążowych. tak to rybaczki bo lato było i też mi sie nie opłaca, a ostatnio na szczescie dostałam po szwagierce pare bluzek z długim bo ona w ciąży zime przechodziła a teraz wszystko na nia za duże.
lolkak fajny ten zel....:-);-);-)

Witam :-)

Moje dziewczyny pospały do 8, ale jestem wypoczęta :-)

Wszystkim, które wracają dziś do szkoły życzę udanego rozpoczęcia nowego roku szkolnego.
I tak z drugiej strony, ojjj jak ja bym chciała wrócić do szkoły :-) No, ale niestety ten rok przerwy i od przyszłego roku studia :-)
Kochana widzę, że masz dziewczynki z maleńką różnicą wieku. Jak sobie radzisz?=)

u nas też leje, leje, ale tak już któryś dzień to przywykłam=]

Ostatnia edycja:
Miki mi się zaraz obudzi, została mi chwila spokoju a tylko chwilka bo sama się przespałam ;-), chyba sobie pojadę kupić dzisiaj buty na jesień, jak ja uwielbiam kupować buty :-)

kiniorek ja brałam elevit więc nie pomogę ;-)
misia i jak o której jutro musisz wstać?? ;-)
Daff no nie fajnie z tą Holandią no ale bez kasy się żyć nie da.

Eliza wytłumaczysz mi gdzie mam tę grupę do której mnie zaprosiłaś? Powinna byc w moim prof., ale nie ma.

kolia no tak ja zawsze czyli o 6 najpóźniej żeby sie jakoś ogarnąć. ale za to w poniedziałki mam dopiero na 10.. wiec sobie pośpie dłużej chyba ze mi sie jeszcze plan zmieni w co nie wątpie. :-) ja też musze sobie kupić buty ale tego nie lubie bo na mnie nigdy nie ma rozmiaru (41-42) a jak już jest to same brzydkie bo te ładniejsze już przebrane a jeszcze teraz czuje że mi beda nogi puchły bo po lekcjach bede musiała ze 2 km iść na przystanek, przez prawie całe kozienice masakra.

Misia znam ten ból bo mam rozmiar 41 dlatego idę tak wcześnie, żebym miała jakiś wybór w moim rozmiarze ;-)

Moje dziecko się odezwało więc się obudziło ja chciałam dokończyć posta i jak poszłam to od nowa spał co za spioch mały śpi od 3 h jeszcze mu się czekać na mnie nie chce :sorry2::-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czytam i czytam co tu naskrobałyście i nie mogę nic napisać. Weny brak. głowa mi od rana pęka, kolano nawala. Żyć nie umierać normalnie.

Do góry