reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
moja córa dzisiaj po raz pierwszy miała wpiętą spineczkę we włoski:-)
Zobacz załącznik 285715Zobacz załącznik 285716Zobacz załącznik 285717
moja córa dzisiaj po raz pierwszy miała wpiętą spineczkę we włoski:-)
slicznie wygloada. i widac ze sie jej bardzo podoba
Liza
Fanka BB :)
To ja tez zdawałam geografie na maturze:-) tyle ze ja mature juz pisałam z dwojgiem dzieci
daniel mial dopiero 7mies.
nic sie nie uczylam bo nie bylo tak szczerze kiedy...;] albo i sie nie chcialo...:-) ehhh dawne czasy...
Daff ale sen...
hardcore
heheh

Daff ale sen...

B
beacia858
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się
chyba w tym tygodniu nie będzie mi dane dłuższe posiedzenie tutaj ale bacznie prześledziłam wasze wypowiedzi
Witam ja również Beacie858.
Vegas Perełka śliczna
blondyneczka jak marzenie 
Daffi Twoje sny przy tym co mi się śniło to lajcik
wiecie co ja przechodziłam tak mniej więcej po 18 tygodniu ciąży...
Rodziłam zwierzęta...
A to świnkę morską, a to dosłownie śniło mi się że cielaka jakiegoś urodziłam, same potwory mówię wam, te sny raczej do najmilszych się nie zaliczały
:-( na szczęście po jakimś czasie przeszły, ja nie pamiętam ich zbyt dokładnie ale to może na szczęście bo były naprawdę straszne. W ogóle miałam taki okres z miesiąc że dzień w dzień mi się koszmary paskudne jakieś śniły :/ śniło mi się raz że jak wstałam do łazienki w nocy, to jak podniosłam klape to zobaczyłam oderżniętą głowę swojego psiaka :/ masakra... chyba ze trzy dni miałam ten obraz przed oczami...
Ja natomiast odbiję od reguły geografii jaka tutaj zapanowała ;-) ja zdawałam WOS
I w ogóle to wpadłam tak na chwilę, dać wam o sobie znać
żebyście o mnie nie zapomniały 
Jak mi się uda to pewnie jeszcze się gdzieś wtrącę jeśli będzie do czego bo widzę że tu cichutko coś
chyba w tym tygodniu nie będzie mi dane dłuższe posiedzenie tutaj ale bacznie prześledziłam wasze wypowiedzi
Witam ja również Beacie858.
Vegas Perełka śliczna
Daffi Twoje sny przy tym co mi się śniło to lajcik

wiecie co ja przechodziłam tak mniej więcej po 18 tygodniu ciąży...
Rodziłam zwierzęta...

Ja natomiast odbiję od reguły geografii jaka tutaj zapanowała ;-) ja zdawałam WOS

I w ogóle to wpadłam tak na chwilę, dać wam o sobie znać

Jak mi się uda to pewnie jeszcze się gdzieś wtrącę jeśli będzie do czego bo widzę że tu cichutko coś

Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
sny faktycznie odlotowe. Mi się śniły w ciąży niestety dosyc często poronienia.. i potem się bałam po pobudce. No ale wszystko było super=) i w ogóle było minęło. Parę razy śnił mi się poród. Jeden bliski realiom bo śniłam, że urodziłam Martynkę, miała brązowe włosy, 53cm i ważyła 3200g. A realia takie, że urodziła mi się blondyneczka z 53cm /to się akurat zgadza/, ale miała 2860g=) W tym śnie rodziłam 2h a w realu 3g 10m=)
czekam na męża, zaraz pracę kończy.
czekam na męża, zaraz pracę kończy.
reklama
ixidixi
Fanka BB :)
Doberek
O.. jestem dzisiaj pierwsza
Vegas śliczna ta mała.. a z tą spineczką wygląda bosko
Daffi Boże.. jaki sen:-) ale podobno kobiety w ciąży już tak mają z tymi snami. Z tym, że Twój pobił wszystkie
Mój sen niedawno.. śniło mi się, że urodziłam Oliwiera bez siusiaka przez pępek
Na maturze zdawałam fizykę
ogólnie myślałam, że bedzie troche łatwiej.. ale teraz to i tak nie ma większego znaczenia..
4.10 rozpoczęcie roku. Na szczęście D. chce jechać ze mną;-) strasznie się boje, nie wiem jak dam sobie rade z tymi studiami i z dzieckiem..
W nocy pierwszy raz w ciąży łapały mnie skurcze łydek
okropieństwo!
Czekam na wieście od Clio.. a tu ani widu, ani słychu..
A to my z wczoraj 32tc

O.. jestem dzisiaj pierwsza

Vegas śliczna ta mała.. a z tą spineczką wygląda bosko

Daffi Boże.. jaki sen:-) ale podobno kobiety w ciąży już tak mają z tymi snami. Z tym, że Twój pobił wszystkie

Mój sen niedawno.. śniło mi się, że urodziłam Oliwiera bez siusiaka przez pępek

Na maturze zdawałam fizykę

4.10 rozpoczęcie roku. Na szczęście D. chce jechać ze mną;-) strasznie się boje, nie wiem jak dam sobie rade z tymi studiami i z dzieckiem..

W nocy pierwszy raz w ciąży łapały mnie skurcze łydek

Czekam na wieście od Clio.. a tu ani widu, ani słychu..
A to my z wczoraj 32tc