reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam Beacia bo zapomniałam się przywitac z Tobą. Napisz nam coś o Tobie i Bąbelku jakie nosisz pod sercem=) I skąd jesteś?

reklama
To ja tez zdawałam geografie na maturze:-) tyle ze ja mature juz pisałam z dwojgiem dzieci:-D daniel mial dopiero 7mies.:-D nic sie nie uczylam bo nie bylo tak szczerze kiedy...;] albo i sie nie chcialo...:-) ehhh dawne czasy...

Daff ale sen... :-D hardcore:-D heheh

co za cisza=) zaraz się okaże, że to Clio najwięcej tu pisała bo jak ona była jeszcze w domciu to tu był tłok a bez niej martwa cisza=P

witam się :)
chyba w tym tygodniu nie będzie mi dane dłuższe posiedzenie tutaj ale bacznie prześledziłam wasze wypowiedzi :)

Witam ja również Beacie858.
Vegas Perełka śliczna :) blondyneczka jak marzenie :)
Daffi Twoje sny przy tym co mi się śniło to lajcik:cool:
wiecie co ja przechodziłam tak mniej więcej po 18 tygodniu ciąży...
Rodziłam zwierzęta... :szok: A to świnkę morską, a to dosłownie śniło mi się że cielaka jakiegoś urodziłam, same potwory mówię wam, te sny raczej do najmilszych się nie zaliczały :no: :-( na szczęście po jakimś czasie przeszły, ja nie pamiętam ich zbyt dokładnie ale to może na szczęście bo były naprawdę straszne. W ogóle miałam taki okres z miesiąc że dzień w dzień mi się koszmary paskudne jakieś śniły :/ śniło mi się raz że jak wstałam do łazienki w nocy, to jak podniosłam klape to zobaczyłam oderżniętą głowę swojego psiaka :/ masakra... chyba ze trzy dni miałam ten obraz przed oczami...

Ja natomiast odbiję od reguły geografii jaka tutaj zapanowała ;-) ja zdawałam WOS :-p

I w ogóle to wpadłam tak na chwilę, dać wam o sobie znać :-p żebyście o mnie nie zapomniały :rofl2:
Jak mi się uda to pewnie jeszcze się gdzieś wtrącę jeśli będzie do czego bo widzę że tu cichutko coś :no:

sny faktycznie odlotowe. Mi się śniły w ciąży niestety dosyc często poronienia.. i potem się bałam po pobudce. No ale wszystko było super=) i w ogóle było minęło. Parę razy śnił mi się poród. Jeden bliski realiom bo śniłam, że urodziłam Martynkę, miała brązowe włosy, 53cm i ważyła 3200g. A realia takie, że urodziła mi się blondyneczka z 53cm /to się akurat zgadza/, ale miała 2860g=) W tym śnie rodziłam 2h a w realu 3g 10m=)

czekam na męża, zaraz pracę kończy.

reklama
Doberek:-D

O.. jestem dzisiaj pierwsza:-p

Vegas śliczna ta mała.. a z tą spineczką wygląda bosko:tak:

Daffi Boże.. jaki sen:-) ale podobno kobiety w ciąży już tak mają z tymi snami. Z tym, że Twój pobił wszystkie:tak:

Mój sen niedawno.. śniło mi się, że urodziłam Oliwiera bez siusiaka przez pępek:confused:

Na maturze zdawałam fizykę:cool: ogólnie myślałam, że bedzie troche łatwiej.. ale teraz to i tak nie ma większego znaczenia..

4.10 rozpoczęcie roku. Na szczęście D. chce jechać ze mną;-) strasznie się boje, nie wiem jak dam sobie rade z tymi studiami i z dzieckiem..:shocked2:

W nocy pierwszy raz w ciąży łapały mnie skurcze łydek:wściekła/y: okropieństwo!:eek:

Czekam na wieście od Clio.. a tu ani widu, ani słychu..

A to my z wczoraj 32tc

Do góry