reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
:O :szok: o wodzie utlenionej nie słyszalam.... co to daje???
mleko z miodem i cynamonem? ale połaczenie:-D zaraz mykam szykowac wszystko bo Miki nie spi od 16 to kolo18:30 bedzi szeedl spac;]

lub płukanie gardła wodą z wodą utlenioną, a mleko z miodem mhhhhm jeszcze z cynamonem chyba sobie zrobię wieczorem
wow z woda utleniona teg nie slyszalam ale chyba musi pomagac skoro tez tak sie robi
mi w ciazy pomagalo plukani woda z sola nie powiem

a co do tego twojego bebzolka to na maksa wielgachnyyyyy ja tez mam zdjecia z brzuszkiem ae nie ma kiedy ich wstawic mojto byl taki normalny a twoja pilcia :p jak komus bedzie chcialo sie wejsc na fotosik to tam mam b duzo fotek od brzuszka narodzin mojej malej do chyba roczku wstawialam tam bo zawsze bezpieczniej zwykle zdjecia sie zagubia zawsze albo sie komp zepsuje jak sie zapisuje na kompie a ja tam wstawilam potem sobie pokopjuje zgram na plyte i wywolam a co do twojego przeziebiena to lecz kochana lecz bo jak sie rozlozysz to bedzie tragedia nam mama zakazane niestety chorowac niestety i stety:p

Ostatnia edycja:
Mojej mamie babcia( jej mama) dawała mleko z miodem i czosnkiem do tej pory jak ma wypić ciepłe mleko to jej się cofa :-p Ale samo mleko z miodem uwielbiam +bita śmietana posypana cynamonem dla mnie to rarytas :-)

Mojej mamie babcia( jej mama) dawała mleko z miodem i czosnkiem do tej pory jak ma wypić ciepłe mleko to jej się cofa :-p Ale samo mleko z miodem uwielbiam +bita śmietana posypana cynamonem dla mnie to rarytas :-)

elizka lec sie kuruj poki masz szanse a co do mleka to ja nie lubie bo nienawidze korzuchow jakie sie tworza jako dziecko razzjadlam i o malo niezzwroclam tak samo nie ruszam budyniu ;/ kiedysuwielbialam zupe mleczna z makarnem i z cukrem a wasnie zrobe mojej malej

uwielbiam swierze mleczko od krow ile bym dal za jedna butle swiezego mleka

jak narazie mykam cos zjesc bo dzisia nic jeszcze nie jadlam a trzeba zjesc obiadek bo robic zrobilam ale nie zjadlam bo czealam na mojego odezwe sie pozniej buziaczkiiiii

juz opłukałam wodą z solą, bleeeeeeeeeeeeeeee...:dry:
Ja uwielbiam mleko w róznych postaciach:-D a takiego swojeskiego tez bym sie napila:-D u nas niedaleko ma facet krowy i chyba sie skuszei powiem mezowi by mi kupil:-)

reklama
Do góry