reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

famme fatale ja mam 23 lata mój B 24 :) a sukienkę mam bo sie takich rzeczy nie pozbywam :D i chętnie ja oddam :) r 38
Elizka wszystkiego naj dla Mikusia 6 miesiecy ale zleciało... :D
pati straszna historia ... przed światami :(
Vegas Martynce też sto latek :D za każdym razem miałam napisać to juz wysłałam ... ehh roztargniona jestem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
CLIO - aha ja zrozumiałam że ty też na studniówkę idziesz :-p :-)

PATI - no masakra nie wyobrażam sobie ... jak tu się teraz cieszyć z narodzin dziecka ... jeszcze święta koszmar koszmar :no:

Bedzie miała... jego rodzina jej pomoże... siostra mama .... tak jej współczuje.. Nie wyobrażam sobie jakby mnie to miało spotkac

straszne :( ale ostatnio też był taki dramatyczny wypadek forumowiczki BB zgineła będąc w ciąży :( dla mnie to strasznie niesprawiedliwe :( a bandyc chodzą i dożywają 90...;/

A ja tez femme studniówki nie miałam bo tez konczylam szkole zaocznie:dry: ehhh przezyje ale tez z checia bym poszla... ;] :-p

Patrycja to dobrze ze bedzie miala oparcie... :-( ehhhh

reklama
Do góry