reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas na pczątku też miałam takie skojarzenie,ale jak zaczęłam szukać dalej to autentycznie same babcine kiecki ;p
ja mając spory brzuszek byłam na weselu u szwagra i też mi się nic nie podobało na mnie, co innego jakbym była chuda wówczas to kiecek od groma, ale brzuś swoje robi;D

reklama
Hello

Ewi faktycznie Justynka chudzinka, ale chyba dosyć wysoka jest jak na swój wiek.

Trinaa mi też trochę wygląda jak halka :-p

My dzisiaj kończymy roczek :-) Jak ten czas leci achhh...

Jutro mamy szczepienie, no i jeszcze ksiądz po kolędzie, chodzi od 9 i ciekawe z której strony zacznie, a ja muszę do 11 być u lekarza, najwyżej Nas nie zastanie trudno.

E:

Kasiuch dlatego ja właśnie nie śpię jak Julka się bawi, ją jest trudno upilnować, dzisiaj sprzątałam w łazience a ona w salonie się bawiła, słyszę przeraźliwy płacz, a ona stała i padając walnęła głową w szafkę i troszeczkę przy oku sobie rozcięła na szczęście to nic groźnego.

Lolkak no niestety chyba każda z Nas to przeżywała, jeszcze minie trochę czasu zanim będzie miała stałe pory drzemek.

Ostatnia edycja:
Kaamaa mam jeszcze troszkę czasu,więc może znajdę coś innego;)
w ostateczności tą tunike kupię, wyjdzie chyba taniej,a jeszcze potem ta komunia będe potrzebowała następnego ciucha,to kasa się przyda.

EDIT:
A jeszcze w temacie kasy...znalazłam stronę z ciuszkami dla dzieci, są po prostu cudne:-),ale np. bluzeczka dla dziewczynki, z długim rękawem kosztuje 80 zł!!!:szok:

Ostatnia edycja:
Ja tez bylam na slubie w 6mies ciazy, bylam w spodniach ciazowych i bluzce tunikowatej:)

Mielismy szczepic malego we wtorek ale ze byl po antybiotyku to dopiero w srode lub jeszcze za tydzien zaszczepimy go...
a tu moj syn :D hehe łobuziak;) i ja z Hania:p
DSC00500.jpgDSC00482.jpg

Nie mam ostatnio czasu i weny na pisanie. Troszkę podczytywałam, ale i tak już nie pamiętam, co odpisać...
Gratuluję nowych ząbków! (vegas, kamcia)
Eliza Miki ma genialną minkę :)
Dużo zdrówka, słodyczy i radości dla Julci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ech, zabieram się za robienie zaległej prezentacji :(
Z mojej małej zrobił się tchórz i histeryczka ;p Boi się obcych. Dziś wpadła w histerię, gdy włączyłam odkurzacz (aż nie mogłam jej uspokoić, trzęsła się cała od krzyku i płaczu) i tak samo dziś reagowała na wiercenie u sąsiadów.

Ostatnia edycja:
Eliza masz prześliczne dzieci! :-)

Koniczynka u Nas też był taki moment że Julka bała się wszystkiego, obcych, wiertarki, odkurzacza, ale już jej to przeszło, pewnie i u Was szybko minie.

reklama
no mowie jutro jedziemy jeden obejrzec, zobaczymy ja to bedzie.
lolkak- a jak maja? grzeczna??

o boze dziewczyny przezylam szok dzisiaj! spalam sobie spalam , Olek bawil sie na podlodze zabawkami, w pewnym momencie sie przebudzilam i go nieslyszalam , patrze a jego nie ma w pokoju . wyskoczylam od razu z lozka, bo my mamy pokoj na gorze, schodze na dl ae go ie ma . wracam do gory a olek siedzi sobie w lazienkce, pocial sie chyba troche maszynka nad warga i zjadl troche pasty,..... tylko zastanawia mnie jak on wyszedl z pokoju?? bo my zawsze zamykamy drzwi...:/

Beacia- wspolczuje kolek...
o matko... dobrze że sobie nic nie zrobił , no i nie brał się za domestos czy inne srodki czystości:szok: no i ze nie zszedł na dół:szok: mógłby spaść albo cos...

moja mała jak wstaje rano , to ja u niej w pokoju sobie śpię:-D
i ona się bawi , ale nnie mamy nic tam czym mogłaby sobie krywdę zrobić:tak:
no i drzwi od pokoju zamknięte , od łazienki musowo bo u nas w łazience zimno:confused2:
no i na schody mamy bramkę więc nie spadnie..
choć dzis jak mieliśmy schodzic na dół pokazała klasę.. i sama zeszła sobie z 3 schodków:-D pod nadzoerm...

eliza sliczne fotki...

kupiłam bilet:confused2:

Do góry