reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar110 skadn ja to znam-wyjsc na zakupy, nie kupic tego po co sie wyszlo, a wrocic bez kasy... ostatnio przeszlam sama siebie jak zorbilam liste zakupow, a jeszcze nie kupilamkilku rzeczy z listy... nie wiem jak ja to zrobilam:eek:

reklama
Hej wam :-p ja jak zwykle po długiej przerwie pewnie większość mnie nie kojarzy więc witam Marta jestem :-p :-)

U nas sporo zmian ;-) jak widać po suwaczku niedługo ślub mnie czeka :-p :-D w końcu się zdecydowaliśmy (ślbu w naszą 7 rocznicę bycia ze sobą się odbędzie ;-) )

A poza tym wszystko się układa Ninka rośnie jak na drożdżach wszyscy myślą że ma 5 lat :-p :-D
No i chwyciła mnie ogromna potrzeba posiadania kolejnego bąbla jak nie w e wakacje to w przyszłe już na pewno będziemy się starać jeszcze się zobaczy :-)

No to tyle by było z tym co u mnie ;-)
Teraz postaram się być na bieżąco z tym co u was :-)

femme oooo kope lat ;-) Gratki Ślubu!!! :-) no jeszcze chwilka i bedziesz mężatką :tak: super ;-) i blisko mojej rocznicy my 13ego maja braliśmy ;-) no a mała faktycznie jaka powazna na fotce! ;-)
wampi fajny awatarek!

hejka sklerotyczki:-D

siemka fame!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

u nas też pogoda do bani, raz słonce za chwile ulewa... teraz chwilowo świecie a Ala śpi:-D ja wstałam calkiem niedawno po wczesnym obiadku mnie złożyło:-p

Witam piątkowo.
Gosdiua mniam popcorn, ja ostatnio mam duże ciśnienie na te rzeczy i jak tylko zobaczę gdzieś paczkę popcornu lub chipsów to od razu muszę ją mieć.
Aleksandra Moje dzieciaki też miały taki okres e rzucały zabawkami.
Malwina Zdrówka dla Zuzi, i dla Ciebie widzę też potrzebne.:tak:.
Liza Zdrówka dla Was.
Milka Oj ja nie mogłam się doczekać testu, potem w dniu miesiączki jakoś nie widziałam potrzeby robienia i dopiero S mnie namówił.
Wampi Współczuję bólu głowy.

No ja juz pracy siedzę :)

LIZA a dziękuję dziękuję :p

SNOOPI no witam panią :p co tam słychać :)

Ogólnie to pracuje w wypożyczalni dvd więc może polecily byscie jakieś filmy ? Najlepiej z tych starszych bo nowe mam już wszystkie obejrzane :p

famme To co widać:-p męża już mam, 2 córcia w drodze:-D w gratisie z mężem dostałam synka:-D kupujemy dom i może już w wakacje po remoncie będziemy mieszkać u siebie;-)

a u Ciebie co Ciekawego poza ślubem??:-D Z tatą małej się zeszłaś? Bo z tego co pamiętam kto inny był przy Tobie w ciąży i pomagał wychowywać?:-p

Mały zjadł kromalke popił mleczkiem:D i pora na popoludniową drzemkę.
U nas raz słoneczka raz deszczyk , ale ogolnie zimno i wietrznie .

Witaj Marto :) gratuluje ślubu
dorota dokladnie wyjść po coś wrócic z innym bez kasy :> normalne

reklama
EWI Mam nadzieję,że się odnajdzie Cała i Zdrowa! wierzę!

kurczę chciałabym zobaczyc ten wywiad z tymi "rodzicami" Madzi,ale nie mogę znalezc.
Jaka paskudna pogoda Bączek mój wstał o 10.20 a o 14 już padła

femme witaj:) No NO faktycznie trochę zmian u Was:)
snoopy chyba pomyliłaś dziewczyny:-D

Do góry