reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Papitka u nas tez bylo platne i wyszla z tego wielka zadyma nawet w gazecie pisało;p nie wiem jak to jest ale podobno porod rodzinny nie moze byc platny
Blanka ja chciałam zeby moj R byl ze mna a jak sie wszystko zaczęło to go wygoniłam:)i nie żałuje,myślałam ze potem przyjdzie do mnie a on poleciał od razu do Amelki:)
Vegas ja poszłam o 19 na porodówkęa o 21.10 już Mała była;) ale długo sie nie nacieszyłam bo mi ją w inkubator wsadzili (nie licze tych skurczy przez cały dzien co ich niby na ktg nie było)

Ja leżałam na sali z kolezanka przyjechala zaraz po mnie tez szybko urodzila mowi ze bez nacinania rano od razu sie poderwala sama poszla do lazienki. A ja sie meczylam bo mi szew pękł a ból jak cholera szczypało chodzic nie moglam. Tak to jest jak lekarz jest skupiony na czymś innym:dry:albo taki zdolny...
No ja miałam biegać wczoraj,ale samej mi się nie chce kurde len len len i tyle:-(

reklama
WAMPI - dzięki za odpowiedź :-) może u mnie to przez tabletki zobaczymy co się będzie działo teraz po odstawieniu ... ruch ... eh żeby to się chciało :-D

VI - no właśnie ja bym chyba wolała w deszczowym klimacie siedzieć i mieć kasę i się nie martwić o wszystko się odłoży co jakiś czas i poleci do ciepłych krajów i będzie słońce :-D :-p

GOSIA, VI - wpis z bloga :
Niedawno skończyłam 7 miesięcy a już potrafię :

- Mówie mama, tata, blabla, a jak się denerwuję krzyczę nenenene
- Sama siadam
- Raczkuje
- Robie tuli tuli
- Akuku
- Staje przez chwilę przy meblach
- Daje buzi (ale sporadycznie :-p )
- Biegam w chodziku
- Śmieje się w głos
- Sama się ładnie bawię
- zasypiam na głowie :-p i kręce się jak robal :-p

Więc jak widać to chyba nie jest taki jakiś cud nad Wisła że dziecko w tym wieku mówi żeby od razu o kłamstwa oskarżać :sorry: ;-)

LIZA - ale z Ciebie szczęściara ja mam cichą nadzieje że przy drugim mnie nie będą ciąć chociaż :-p

Nina mnie rano obudziła setką buziaków :-p
A teraz lecę do swojej mamusi :-)
Jeszcze raz najlepszego mamuśki i miłego dnia :-)

O jej a tu jak zwykle już naskrobane ;)
malenstwo20-kciuki za egzamin.
Blaneczka-​może te ćwiczonka w domu to nie jest zły pomysł. Próbowałam sie zmobilizować do biegania przed ciążą ale ta mobilizacja była tygodniowa potem mi sie odechciało.:-D Już niedługo i my z maluchami będziemy takie święta obchodzić ;d i dostawać buziaki.

Jakoś w nocy nie mogłam spać mały tak się w brzuchu rozbrykał i tak się przeciągał ze myślałam ze mi przez skórę się przebije aż czasami powietrza nie mogłam złapać :szok:. Mama zaplanowała na dzisiaj generalne porządki na przyjście Kubusia więc pewnie popisze tu dopiero wieczorem. Dlatego nie skrobać za dużo ;d

reklama
kasiek wybacz myslałam o C a nie wiem czemu G napisałam.. ale późno było i okulary już miałam i pewnie dlatego pomyliłam :-(
wybacz:*
ale w klinice do jakiego specjalisty???

aha jeszcze co do porodów ja rodziłam oba z mężem , na obu mogłam mieć telefon i aparat (stąd ładne pamiątki mam :-p
no i na 1 miałam jeszcze kamerę :-)
i miała 1 nacinany niestety 4,260 to trzeba było przez to moje wąskie krocze to wielkie dziecko przepchnąć :-p
a przy 2 pekłam niestety ... no ale też 4 kg .. główki też miały wielkie.. także ...:/ ale śladu nie mam żadnego po cieciach hehe :-p

przy Vi dupsko mnie bolało niesamowicie po nacięciu przez 3 dni :-p a przy Emmie po peknięciu absolutnie nic :-)
femme no Nina też była zdolna :-)
moja Vi jak miała 6 msc to sama wstawała i chodziła przy meblach i stała bez trzymanki a jak miała 7 to już sama szła po kilka kroczków :tak: ale w chodziku jej nigdy nnie trzymałam :-p bo ja jestem przeciwna chodzikom... ;-)
Emma tak wsyztsko miesiąc później niż Vi robiła :-p ale mówić mówi o wiele mniej :-)
A jak Ci sie deszczowy klimat podoba to przylatuj z rodzinką do IE :-)

a mnie dzisiaj nie będzie bo ładna pogoda więc za dużo nie piszcie :-p hehe
a teraz lecę na plaże , poopalam się cutkę z dziewczynami .. później na lody :-)
i co jeszcze,... plac zabaw i basen w ogrodzie :-p

do wieczora dziewczyny :-)

Do góry