cos wiecej - juz pisze

Ja mam 26 lat, Mój Pan Ł.24.
coreczka Olusia - w pazdzierniku skonczy 8 lat

Najwiekszy skarb jaki mozna sobie wysnic jak zreszta kazde dziecko.
Rok temu przeprowadzilismy sie do Katowic, kupilismy mieszkanie, i jak na razie jestesmy na etapie comiesiecznego odkladania grosika do grosika i zaopatrywania sie w rzeczy potrzebne

Jestem strasznie dumna z tego, ze w koncu kupilismy meble, bo to byla najwieksza moja zmora od poczatku

Olusia idzie teraz do drugiej klasy,a mtko moja jak ten czas leci...a dopiero co, sikalam pod siebie ze strachu jak to "biedactwo"da sobie rade w szkole, gdzie nikogo nie zna.No i jak zawsze to "biedactwo"dalo sobie swietnie rade, jako przykladna mama panikowalam bardziej od Niej

Na szczescie tatus jak to tatus, zawsze pozostaje opanowany, on sie o nic nie boi, bo wie, ze Fasolka ( jak to na Nia mowimy) w poprzednim wcieleniu byla kaskaderem, i w kazdej sytuacji sobie potrafi poradzic.yhmm...no chyba ze ten kaskader gdzies rozbije, wtedy pojawiam sie z odsiecza.
Na stanie mamy tez trzy koty, ku niezadowoleniu mojej tesciowej,bo "po co to".Nigdy nie moze byc przeciez za dobrze

choc powiem Wam, ze posiadanie trzech kotow wydaje mi sie na pewno lepszym rozwiazaniem niz jeden miauczacy kawaler, bo z doswiadczenia widze, ile te istoty razem spedzaja czasu, i przede wszystkim bawia sie ze soba a nie z meblami czy kwiatkami

zaraz postaram sie wrzucic zdjecia
chyba ze je wczesniej moderator usunie bo nie mam pojecia gdzie sie zmniejsza.
Mnie sie marzylo, w koncu wymarzylo choc gdyby nie tesciowie to niestety mozna by sobie w ogole bylo pomarzyc
Zobacz załącznik 488094Zobacz załącznik 488095
Nasz najstarszy - Desperado

- w maju skonczyl 2 lata
Zobacz załącznik 488099Zobacz załącznik 488100Zobacz załącznik 488101
Sredniak - Garfield ( 17 maja skonczyl rok )
Zobacz załącznik 488414Zobacz załącznik 488415Zobacz załącznik 488416
Najmlodsza, jedyna dziewczyna :] Bungee ( 24 sierpnia skonczy 5 miesiecy )
A wiec jak widzisz Femme Fatale mamy same rudosci