reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka kobitki.:
ja po robocie nie mam sil na nic. P robi mi kolacje ja siekapie i spie. ten tydzien wg byl tak zabiegany z sprawami slubnymi ze nie wiedzialam jak sie nazywam. Ostatnio wykapalam po poludniu mala i zostawilam bez pamoersa widze jak tymi nozkami wierci sie aby siku zrobic wiec ja posadzilam na muszli i momentalnie siku zrobilp WIKI_ 011.jpgWIKI_ 009.jpga. mala cudowna kruszynka. a oto zdjecia malej jak urosla rzez te piec miesiecyWIKI_ 022.jpgWIKI_ 021.jpgWIKI_ 019.jpg

reklama
MLODA_MAMA - Jeżeli to ty na ostatnim zdjęciu to muszę stwierdzić że mała w ogóle nie jest do Ciebie podobna :-D pewno do taty bardziej co ? ;-)

CZARNUSZKA - "Boli ale poród jest piękny
laugh.gif
." Popieram :-) :yes:
Fajnie będziecie mieli 4 ząbki za jednym razem za sobą :-) oby dobrze to przechodził ;-)

LIZA - :szok: wow dla Ciebie do 8 to jest długo ? ja o tej godzinie przekładam się na drugi bok :-D na szczęście Nina też śpioch to tak do 10 sobie śpimy zazwyczaj :-p :-p

OOKATKAOO - Witamy w naszym gronie :-) przyjemnie się czyta o Tobie widać że tworzycie fajną kochającą się rodzinkę :-) gratuluje zdanego prawka ! :-)

A ja w pracy siedzę ;-) tak więc śmiało możecie drukować :-D :-p

Ewi wczoraj znowu padł właśnie był monter i kabel się gdzieś telefoniczny wypiął. Teraz od wtorku ma być chłodniej:)

Femmka z chęcią bym Ci wysłała ale wtrylili wszystko Dominika z siostrzeńce na raz po dwa talerze zjedli chcieli trzeci ale im nie dałam... Teść ze 3 razy podchodził i Czarek a po południu dzieciaki znowu chciały to znowu im po talerzu wylałam i nawet nie spróbowałam:p

Maleństwo
udanego wyjazdu:)

Milena
hahahaha i co on na to imię??

Liza
gratulacje ząbka;) Ja też będę się bawiła we wróżkę zębuszkę;)

oookatkaoooo
gratulacje prawa jazdy:) I trzymam kciuki za maturę:) Ja tez mam nadzieje na starania za rok:)

Ewi
ładne imię a dla dziewczynki jak by co?? A co urodziłaś w śnie??:p

CZarnusza gratulacje ząbków u Domi 8 na raz wyszło;/ Mam nadzieje że ból głowy minie;)

Młoda mama93
urocze maleństwo:)

A moja dzisiaj kończy 2 lata i 10 miesięcy jeszcze 2 miesięce do urodzin:)

Nam wczoraj znowu net wcieło;/;/ Ale właśnie był facet i naprawił:)
Ja tylko kurze pościeram bo już poodkurzane i podłogi pomyte zraz jeszcze pranie wywieszę.
Czarek właśnie zrobił przepyszne leczo:) i jem... Nawet nie krzyczy że od razu do Was przyszłam:p
Domka wczoraj Harrego oglądała i zachwycona

witam Was wszystkie :)) Jako mamusia 8-letniej prawie juz Oli :)
Na poczatku przyszlego roku planujemy kolejnego dzidziusia, w koncu mozna rzec...chyba dojrzalam do tej decyzji, choc w sumie decyzja decyzja, a boje sie chyba tylko prace ...:baffled:co za czasy eh

A propo porodu ja rodzilam 6h30minut, lekkie naciecie w ostatniej fazie porodu.Olusia (3.450kg, 56cm., 8pkt )to najwspalnialsza istota jaka mogla mnie spotkac w zyciu ale i ta istota zaczela sie juz dopominac o siostrzyczke :sorry:

cos wiecej - juz pisze :)
Ja mam 26 lat, Mój Pan Ł.24.
coreczka Olusia - w pazdzierniku skonczy 8 lat :) Najwiekszy skarb jaki mozna sobie wysnic jak zreszta kazde dziecko.
Rok temu przeprowadzilismy sie do Katowic, kupilismy mieszkanie, i jak na razie jestesmy na etapie comiesiecznego odkladania grosika do grosika i zaopatrywania sie w rzeczy potrzebne :happy:Jestem strasznie dumna z tego, ze w koncu kupilismy meble, bo to byla najwieksza moja zmora od poczatku :baffled:
Olusia idzie teraz do drugiej klasy,a mtko moja jak ten czas leci...a dopiero co, sikalam pod siebie ze strachu jak to "biedactwo"da sobie rade w szkole, gdzie nikogo nie zna.No i jak zawsze to "biedactwo"dalo sobie swietnie rade, jako przykladna mama panikowalam bardziej od Niej:-p Na szczescie tatus jak to tatus, zawsze pozostaje opanowany, on sie o nic nie boi, bo wie, ze Fasolka ( jak to na Nia mowimy) w poprzednim wcieleniu byla kaskaderem, i w kazdej sytuacji sobie potrafi poradzic.yhmm...no chyba ze ten kaskader gdzies rozbije, wtedy pojawiam sie z odsiecza.
Na stanie mamy tez trzy koty, ku niezadowoleniu mojej tesciowej,bo "po co to".Nigdy nie moze byc przeciez za dobrze :happy:choc powiem Wam, ze posiadanie trzech kotow wydaje mi sie na pewno lepszym rozwiazaniem niz jeden miauczacy kawaler, bo z doswiadczenia widze, ile te istoty razem spedzaja czasu, i przede wszystkim bawia sie ze soba a nie z meblami czy kwiatkami ;)
zaraz postaram sie wrzucic zdjecia
biggrin.gif
chyba ze je wczesniej moderator usunie bo nie mam pojecia gdzie sie zmniejsza.
Mnie sie marzylo, w koncu wymarzylo choc gdyby nie tesciowie to niestety mozna by sobie w ogole bylo pomarzyc
mad.gif

Zobacz załącznik 488094Zobacz załącznik 488095

Nasz najstarszy - Desperado :) - w maju skonczyl 2 lata

Zobacz załącznik 488099Zobacz załącznik 488100Zobacz załącznik 488101

Sredniak - Garfield ( 17 maja skonczyl rok )
happy.gif

Zobacz załącznik 488414Zobacz załącznik 488415Zobacz załącznik 488416

Najmlodsza, jedyna dziewczyna :] Bungee ( 24 sierpnia skonczy 5 miesiecy )

A wiec jak widzisz Femme Fatale mamy same rudosci
laugh.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wampi nom , miałam bóle jak jechałam :-) i jak mnie wpisali to zobaczyli że ja już musze na salę iść tylko walnęłam torby na łózko i mnie zabrali :-D hehe a mnie nie nacinali tylko pękłam bo Emma szybko się wypchnęła ze nawet nie zdązyli stwierdzić czy mnie naciąć czy nie :-p
i wampi miałam to samo z łożyskiem co ty .. bóle ustały a łożysko w środku .. a zeby było ciekawiej u nas piekna metoda :eek: przyszła azjatka z rękawicą do łokcia i na żywca bo byłam bez znieczulenia żadnego wsadziła mi rękę w ta pekniętą moją i zaczęła ręką mi wygrzebywać łozysko.. masakra
to był ból większy niż sam poród :sorry:
Ewi można hahaha solenizant przyjechał późno w nocy do nas :-p bo jedna z dziewczyn jest jego dziewczyną :-) więc musiał ją odwieźć do domu haha no i zdażyłyśmy mu wyśpiewać happy birthday :-p ale imprezkę robi w środę teraz więc będziemy świętować z nim po raz kolejny :-p hahaha
ookatkaoo wow za 9 razem prawko :-) pomęczyłaś się ...ale ważne że masz... :-) fajnie że będziecie mieli swoje własne mieszkanko.. tak chyba jest zawsze najlepiej ;-) a co do wózka zgadzam się z Toba też bym nie sprzedawała :-)
liza ja też bym nie zdawała chyba tyle razy bo szkoda by mi było kasy chyba :-p też zdałam za 1 :-D
czarnuszka to Michac prawie taki jak Vi bo BVi miała 4260 i 59 cm :-) a Emma 4 i 57 cm :-D
młodamama fajne zdjęcia :-)
Nuska witaj

uf nadrobiłam :-p
a u nas wesołe miasteczko się rozłozyło.. tuż pod moim domem:-p znaczy po 2 stronie ulicy :-D szkoda że pada deszcz bo juz bym tam była a Vi co chwile mnie woła na karuzelę :-p

KASIEK - znaczy że pyszna była :-p :-)

NUUUŚKA - witamy ;-) oj marzy mi się własne mieszkanie no ale niestety póki co zostają mi marzenia tylko :-p ... takie czasy wszystko o kasę się rozchodzi a ma być jeszcze gorzej zresztą już jest :sorry: wszystko upada :no: chciałam swój interes otwierać ale przy tym co się dzieje nie mam szans na przebicie :sorry: Kocham koty ! jakie masz ? jakieś rasowe ? rudzielca może jakiegoś posiadasz :-p :-D

VI - uuu to teraz dziewczyny nie dadzą Ci spokoju :-D codziennie na karuzelę :-p :-)

NUUUŚKA - ojej nr 2 przecudowny piękny rudzielec ! :-D :-) zresztą wszystkie kotki cudowne są ale na punkcie rudych mam świra hehe :-p
Następnym razem staraj się wrzucać wszystko w jednego posta bo Cię "szefowa" ( :* :-D ) skarci nie wolno pisać posta pod postem :-p :-)
Zaraz Ci mojego maluszka wkleję ... ostatnio poszłam do kosmetyczki a tam kot za oknem miauczy ... no to otworzyłyśmy okno kici kici i do mnie przyszedł taki brudasek (za oknem jakaś budowa ) no to jak tu nie wziąć ? :-D i tak oto mam Marcela od 2 tygodni jakoś :-p :-)
Oto i on : _MG_1540.jpg Ps. bez obaw nie chodzi z różową kokardką :-D małżonek mu ubrał jednego dnia :-D :-p i akurat wtedy mnie na zdjęcia wzięło :-p

Swoją drogą to kruszynka z tej Twojej kici mój weterynarz twierdzi że Marcel ma około 4 miesiące a wydaje się (przynajmniej na zdjęciu ) sporo większy od Twojej kotki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nuska helloł :) piekne kocurki. ja mam dwa. Kicie i Kefira. Kefir zeby nie bylo to jest ona.

A był czas ze mialam 9 sztuk w domu. ale sie szybko rozdały jak zobaczylam ze zrą one baaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo :D

ojej jak gorąco u nas. Jak sloneczko sie schowa to tak przyjemnie, a jak wyjdzie to usmazyc sie mozna.

reklama
Femme no chyba tak:) Marcel też nie zły ma coś z "niegrzecznego chłopczyka":p

Nuśka
śliczne masz koty najpiękniejszy ostatni:)
A na przyszłość edytuj posty jeśli od poprzedniego nie minęła godzina i jeśli nikt nie napisał po Tobie:)
A może Ty nam się pokażesz z córeczką:)

Femme ale zrobiłam przepraszam;/ połączyłam Twojego posta z Nuuuśki...

Ostatnia edycja:
Do góry