reklama
G
guest-1673535084
Gość
Kasiek dziekuje, myslalam ze tylko na buzi wyskakuja a tu prosze okazuje sie inaczej. W takim razie bede ja obserwowala ;-)
Witajcie
Niestety w sobotę wieczorem podałam Damianowi antybiotyk bo było coraz gorzej a dopiero dziś widać jakąkolwiek poprawę. Do tego przez weekend Oliwię rozłożyło, wczoraj byliśmy u lekarza i ona również jest na antybiotyku:-(
Ja nie mam już siły na nic, przy dwójce chorych dzieciaków po prostu padam na twarz...
Wszystkim choruszkom życzę duuuużo zdrówka!!!
Niestety w sobotę wieczorem podałam Damianowi antybiotyk bo było coraz gorzej a dopiero dziś widać jakąkolwiek poprawę. Do tego przez weekend Oliwię rozłożyło, wczoraj byliśmy u lekarza i ona również jest na antybiotyku:-(
Ja nie mam już siły na nic, przy dwójce chorych dzieciaków po prostu padam na twarz...
Wszystkim choruszkom życzę duuuużo zdrówka!!!
pinky sky
Fanka BB :)
Paulina cała była taką kaszą zsypana akurat święta wielkanocne były miała 6 miesięcy i nic jej nie było tylko wysoka gorączka i nie nadążałam zbijać trochę zeszła to stwierdziłam jedziemy do rodziców mama ją rozbiera a ona cała w wysypce i to w ciągu godziny taka się zrobiła. Po tym miała jeszcze przez wieczór gorączkę od rana nic tylko tej wysypki trochę
Asik zdrówka dla dzieci
Asik zdrówka dla dzieci
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Asik- zdrówka dla dzieciaczków 
za mną kolejny dzień pracy
jeszcze dwa i wolne
mały właśnie leży w łóżeczku i pewnie zaraz zrobi sobie krótką dzemke
herbata- nie płacze za mną i podobno jest grzeczny wiec sie nie jest źle, no i szczerze mówiąc teraz jak troche za nim potęsknie, czuje wieksza radośc z zabawy z nim
za mną kolejny dzień pracy
herbata- nie płacze za mną i podobno jest grzeczny wiec sie nie jest źle, no i szczerze mówiąc teraz jak troche za nim potęsknie, czuje wieksza radośc z zabawy z nim
Ostatnia edycja:
Kasiek To mnie pocieszyłaś
he cóż uroki macierzyństwa
Kochana w która stronę od Lbn mieszkasz ? bo jakoś nie kojarzę ;-) Bo ja mam rodzinę dokładnie 78,4km od Lbn ;PP
Zdrówka dla chorych raz jeszcze , i zaraz wejdę coś wyklikać idę dać cycola
)
he cóż uroki macierzyństwa Zdrówka dla chorych raz jeszcze , i zaraz wejdę coś wyklikać idę dać cycola
reklama
smacznego Natalce powiedz 
a ja dzis zostałam podwójna mama hahahah przyjechala ciotka z Ola (8 msc starsza od Julki) i słyszy ze julka mówi mama daj to ona tez mama do mnie i ciagle mama i mama, ciotka sie jej pyta czy jada juz do domu a ona ze zostaje z mama i Julka hahah :-)
jutro mamy rekolekcje wiec nie ide
wolnee bede miec, mała na spacer wkocu jakis dluuugi wezme :-)
a ja dzis zostałam podwójna mama hahahah przyjechala ciotka z Ola (8 msc starsza od Julki) i słyszy ze julka mówi mama daj to ona tez mama do mnie i ciagle mama i mama, ciotka sie jej pyta czy jada juz do domu a ona ze zostaje z mama i Julka hahah :-)
jutro mamy rekolekcje wiec nie ide