reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena gratki dla Natki :) ktorego macie??

Ja bylam u lekarza, dostalysmy kwas foliowy, zelazo, wit c i wit b6 za dwa tygodnie powtorka morfologii

reklama
mamy dwie dolne jedyneczki ;))

23may a byłam w księdza o zaświadczenie , potem do domu dać cycka :) Potem zaś byłam ''dać'' mamie samochód . Był zapisany na nas dwie , i jej go DAROWAŁAM .. :-D Potem do domu dać cycka :-D:-D:-D... Potem poszłam na zakupy ...

Milena-to się nabiegalas, Dennis nadal ma tylko dolne jedynki a za tydzień skonczy 11 miesięcy:p
U nas też nuda S. Pojechał do sklepu po pizzę na kolację , bomam straszna ochotę

Happy Spokojnie wyjdą i górne ząbki a potem kolejne ;))
Paulina P robił fryyyytaski :)

Natalia śpi od 20min .. chwila dla siebie :tak:

Hej. Dzis u mnie od rana bylo ok. Pojechalismy do miasta i czulam taka mocno potrzebe skorzystania z wc. Poszlam i czulam mega ucisk na krzyz i brzuch.. Usiadlam pozniej na lawce i sie uspokoilo.. Po 2godz znowu.. Kurde nie wiem.. Nie chce panikowac.. Boli mnie krzyz jak przy okresie i troche dol brzucha i czesto twardnieje.. Myslicie ze cos sie rozwinie?

reklama
Do góry