reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
U nas też w szafach bałagan, jedyna komoda gdzie jest czysto to Dennisa z ubrankami, mnie we wolne czeka robota w pokoju małego ale trzeba radę dac:)

to widzę, że nie tylko ja muszę sprzątać ;)
a no muszę trochę pozmieniać.. ktoś z anonima mi napisał, że moja koleżanka i jej dziecko są "ładniejsze, fajniejsze itd. niż ja i Mała, a my wyglądamy jak dzieci z biednego domu", a że ja się bardzo przejmuje takim czymś, to muszę zadbać o siebie, a kasę z fajek przeznaczyć na ciuchy. wiem, że nie powinnam się tym przejmować, ale no nikt mi nie będzie takich rzeczy mówić. :angry:

u nas po staremu, nuuuudy takie, że...
Mały marudny bo wychodzi mu górna dwójka, śmieję się, że będzie wyglądał jak wampirek z tymi 2 górnymi dwójkami:-p ale i w miejscu jedynek ma napuchnięte dziąsła więc pewnie niedługo się pojawią.
Oliwia dziś pierwszy dzień w p-lu była po 2-tygodniowej przerwie.

Dominisia nie przejmuj się takim gadaniem ale to, że rzuciłaś palenie to tylko na zdrowie Ci wyjdzie, gratki
Happy smacznego
23may z pomocą córy na pewno sprzątanie pójdzie w mig hehe ;)

mały pomocnik pomagał mamie wywiesić pranie IMG_2787.jpgIMG_2786.jpg

Załączniki

• IMG_2787.jpg
    IMG_2787.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_2786.jpg
    IMG_2786.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 76
heja.

Dominisia ty sie serio przejmujesz takim gadaniem??? weż olej cielym mmoczem.. nich sobie ktoś mowi co chce. a ze czyims zdaniem kolezanka jest ladniejsza i fajniejsza.. nie znaczy ze faktycznie tak jest i ze mądra jest.

O mnie mowili ze patologia, bo mając dziecko niepelnosprawne decyduje sie na drugie a na stancji mieszkam.
gdybym sie tak przejmowac miala to bym chyba samobojstwo popelnila.. ludzie po to mordy mają zeby gadac.

my w szpitalu. O dziś ma zabieg. a mnie wszystko boli po nocy na twardej podłodze.

Renata &&&&& za Oskara ;)
Dominisia. olej takie gadanie, ludzia ***** do ciebie i tyle. Twoje zycie i twoja sprawa.
jak bedziesz to podeslij link do fcb jak masz ;]
asik - Damian śliczny,i jaki pomocny ;p

U nas leci, zima zima zima.. az sie odechciewa patrzec za okno!
zrobilam małej parówke na sniadanie a sobie serek to oczywiscie zjadla to i to .. a jak ;]
zjadłabym dzis cos dobrego na obiad , a co ?

Dominisia czym ty się przejmujesz :-( Daj spokój , nie słuchaj takich ludzi . Ktoś zazdrosny i głupoty pisze . Ja gdybym się przejmowała to też musiała bym już samobójstwo popełnić jak RenataT pisze . sąsiadki jakie mordy miały jak ukazał się brzuszek bo ''Jak taka małolata w ciąży matka nie przypilnowała , i jeszcze do szkoły jeździ , wstyd dla całej rodziny '' Niektóre ''koleżanki'' też obróciły się plecami bo po co im kumpela z dzieckiem . A teraz wszystkie stoją i patrzą że bynajmniej mam ''coś'' co daje mi tyle radości . NIECH SIĘ całują ... A ty nie masz sie co przejmować . a no i gratki za rzucenie palenia :tak::tak: Fajki teraz chyba zdrożały 12zł ;// zaoszczędzisz , i rzeczywiście wydasz na coś bardziej potrzebnego niż palenie . I zdrówka zaoszczędzisz !!!

ASik Ale pomocnik kochany ;-);-) Ciekawe czy moja będzie taka pomocna ;PP

23may Oj tam pogoda taka że żyć się nie chce . zaraz musze samochód odgarnąć , bo znowu drzwi przymarzną . A Milena jest taka mądra że ten spray do zamków leży w samochodzie hahahahaha:confused:

Ewi nie marudzi po MM , powiem nawet że jest spokojniejsza niż na cycku ..

Moja Mamuśka coś w złym humorze wstała ;//

reklama
Helloł, zasypało mnie,cholerna zima nawet wczoraj niektóre drogi pozamykali bo nie przejezdne, to już wiosna powinna być :<

A ja nadal człapie i to coraz lepiej, wszystko mi przeszło, ból żeber zniknął, plecy nie bolą kompletnie nie czuję się jakbym była w ciąży chyba że Mały zacznie fikać ;p Zaraz chyba zrobię porządki w ubrankach, popiorę, poprasuje, wydaje mi się że jeszcze 25 zdążę pójść do gin coś się nic nie zapowiada zima odstraszyła mi Małego,może czeka na cieplejszy dzień heh

Do góry