reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jak wy tak na Fb jesteście to nie wolałyście sobie grupy na Facebooku założyć? :)
Ja wraz z dziewczynami z babyboom jesteśmy na grupie na facebooku. Przeniosłyśmy się stąd na Fb :D Tylko my tam mamy wszystkie dzieci z jednego roku i miesiąca :D
Jakbyście chciały coś sprzedać lub kupić coś dla dzieci to na Fb jest mnóstwo grup: https://www.facebook.com/groups/323024251157063/ https://www.facebook.com/groups/groupbaby/

A tutaj grupa dla mamuś ale to nie ta co pisałam wcześniej 1200członków https://www.facebook.com/groups/mamyradzamama/
Ja należe w sumie do 12grup na Facebooku :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wikiriki piszemy tu bo w kazdej chwili ktos moze dolaczyc. Na FB najczesciej sa mamusie z danego miesiaca, a nie z MM.

Ehh, ja tez cycorami bym nie pogardzila :D przed ciaza mialam takie ladne, i dosc spore a teraz... Takie male kuleczki :-D:-D:-D

Wkoncu sie wymalowalam, i wkoncu czuje sie dobrze :D jeszcze kawusie walnac trzeba :)

Wikiriki piszemy tu bo w kazdej chwili ktos moze dolaczyc. Na FB najczesciej sa mamusie z danego miesiaca, a nie z MM.

Ehh, ja tez cycorami bym nie pogardzila :D przed ciaza mialam takie ladne, i dosc spore a teraz... Takie male kuleczki :-D:-D:-D

Tam trudniej żeby ktoś dołączył ale za to wieksza prywatnośc i nikt was nie czyta :) Ja ogólnie wolę układ taki jaki jest na BB bo na Facebooku grupa jest zrobiona w formie chatu...Na Fb właśnie mało jest grup z danego miesiąca, na Facebooku jest tak dużo grup że szkoda gadać ale ciężko się do nich dostać bo nie przyjmują nowych :) Należe do różnych grup a jedna z nich to grupa gdzie jest tylko 15członków i mamy dzieci w różnym wieku, moja Wiki jest najmłodsza a najstarszy jest Kacperek 5lat ale jesteśmy bardzo zaprzyjaźnione i piszemy o sprawach intymnych :)

Wikiriki to akurat wiemy :) ale nam sie tu dobrze pisze i o sprawach intymnych tez gadamy. A na FB mamy sie tylko w znajomych :)

Wikiriki to akurat wiemy :) ale nam sie tu dobrze pisze i o sprawach intymnych tez gadamy. A na FB mamy sie tylko w znajomych :)
Mówisz za wszystkich a chyba jednak tak nie jest :) Bo już dostałam wiadomości :) Ale jak Ci tutaj dobrze to super mi też jest tutaj dobrze hihih :p
Tutaj jest super bo każdy może dołączyć ale jak już ludzie się dłużej znają to zazwyczaj zakładają własne zamknięte grupy :) Bo ciężko pisać o intymnych sprawach wszystkim dlatego zdziwiona jestem że tego jeszcze nikt nie zrobił :D

Wikiriki moim zdaniem ( zeby nie bylo ze sie za wszystkie wypowiadam :D) jest bezsensowsne bo wtedy nikt juz do nas nie dolaczy. A tutaj kazdy moze dolaczyc, tak jak np Ty. A ten watek na bb to juz calkiem umrze.

Wikiriki- mala urodzila sie 3800g. Kawal babeczki;-)

Mi tak jak Paulinie odpowiada taki uklad jak jest tu a na Fb mamy sie w znajomych poprostu a jak ktos ma do kogos prywatna spr to pisze prywatnie;-)

reklama
Do góry