reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Kasia, ja bym wybrała ten gres polerowany...płytki jakie by nie były trzeba sprzątać...wiem to, bo sama szukałam jak "najmniej brudzących", a w toku mieszkania i tak wime, ze czy były by te czy inne to i tak myje codziennie...w bloku nie naniesiesz tyle piachu by sie ślizgać...
Wariant z szachownicą na tak niewielkiej powierzchni chyba nie jest efektowny, no ale to rzecz gustu

Joasiek super rozwiązanie wymyśliłaś...a te skrzynie na pierdółki to fajna i na pewno przydatna sprawa

Dziewczyny mam pytanie. Chciałabym kupić takie coś na czym będzie można zamocować firankę, np. tzw. zazdrostkę. Nie wiem jak to się nazywa i gdzie tego szukać:sorry2: Jakbyście znalazły na Allegro np. to byłabym bardzo wdzięczna:tak:
Chodzi mi o coś takiego:
bcm201x05_600.jpg

Edit: Znalazłam:-p
KARNISZ ZAZDROSKA FIRMA WERA (675719039) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko ciekawe czy ja takie coś znajdę tutaj:confused:

Ostatnia edycja:
WolfiA ładna fotka. Ja ma wszędzie na razie tylko srebrne żaluzje i myślę intensywnie nad jakimiś firankami ale chciałabym coś w nowoczesnym stylu i na razie nie wymyśliłam co by to mogło być :sorry2:

Ja mam wszędzie tylko rolety i tak zostanie. Taki styl mi się podoba, firanki mi się znudziły. Kiedyś miałam, ale obecnie jestem pewna - żadnych firanek i żadnych zasłon :sorry2: Choć te, które wkleiła WolfiA nawet mi się podobają :tak:

U nas remont właściwie z grubsza zakończony. Tzn tapety położone, kafle też, wysprzątane. Teraz tylko musimy kontakty i włączniki światła wymienić, bo stare nam się opatrzyły. No i pomalować framugi i drzwi. Zaczęliśmy malować - Tomek kupił jasno beżową farbę. Ale po pomalowaniu 3 framug stawierdziłam, że nie podoba mi się ten kolor - farba niby pasuje do reszty, ale wygląda jak pożółkła biała farba :baffled: Musimy coś innego wymyślić.
Acha. U rodziców podpatrzyłam listwy na kanty ścian - wygląda to dość estetycznie i zabezpiecza tapetę - nie będzie się tak łatwo darła, bo zawsze zaczyna się od wystających kantów ścian, a już Oliwka próbowała mi nową tapetę skubać :wściekła/y: musiałam ją okrzyczeć, bo prośbą nie docierało!

a ja cichutko, żeby nie zapeszyć, szepnę że pojawiła się szansa na własny domek :-)
na razie sama w to nie bardzo wierzę... ale babcia i rodzice każą się budować :-)

WolfiA ładna fotka. Ja ma wszędzie na razie tylko srebrne żaluzje i myślę intensywnie nad jakimiś firankami ale chciałabym coś w nowoczesnym stylu i na razie nie wymyśliłam co by to mogło być :sorry2:

Może rolety rzymskie?
Rolety rzymskie Paris 130x180cm-Roleta rzymska HIT (667974162) - Aukcje internetowe Allegro

rolety rzymskie,żaluzja rzymska,zasłony,zasłona (671700820) - Aukcje internetowe Allegro

Jak urządzaliśmy mieszkanie parę lat temu chciałam kupić coś pomiędzy firanką a roletą.:tak:
W sypialni i salonie mamy rolety w taki stylu:

Załączniki

• 662815651_5.jpg
    662815651_5.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 56
  • 675785501_3.jpg
    675785501_3.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 58
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama