WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Po pierwsze to bardzo ładny ten gres.
Teraz zastanawia mnie czy ten gres z małymi nierównościami byłby bezpieczniejszy (w sensie ewentualnych poślizgów)
Osobiście nie zdecydowałabym się na szachownicę na tak małej powierzchni, albo inaczej zbyt duże kafle jak na szachownice na tak małej powierzchni;-)
Aha no i na tak wypolerowanych kaflach wyobrażam sobie jak widać każdy włosek, paproszek itp. Jak na szkle
Ale decyzja należy do Ciebie Kasiu;-)
Teraz zastanawia mnie czy ten gres z małymi nierównościami byłby bezpieczniejszy (w sensie ewentualnych poślizgów)

Osobiście nie zdecydowałabym się na szachownicę na tak małej powierzchni, albo inaczej zbyt duże kafle jak na szachownice na tak małej powierzchni;-)
Aha no i na tak wypolerowanych kaflach wyobrażam sobie jak widać każdy włosek, paproszek itp. Jak na szkle

Ale decyzja należy do Ciebie Kasiu;-)
A nie da się tych drugich kafli ułożyć inaczej - nie w szachownicę, tylko np. ciemne po bokach, jasne w środku? Ja bym wolała takie rozwiązanie niż szachownica
. Moje są jednolicie jasne, bez żadnych żyłek, czy polecam ...hmm sama nie wiem. No po prostu musisz sama się zastanowić. Z tymi włoskami i paprochami Wolfia ma rację, widać jak cholera, nie latam codziennie z mopem, ale szczerze mówiąc nie zaszkodziłoby
Wasza rodzina jest nieco większa od naszej, więc ..., no ale i rąk do sprzątania więcej;-)
zbyt mała powierzchnia. No, ale jak to mówią wybór należy do ciebie
reszta zreszta też