reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Niektóre rolety rzymskie rzeczywiście są piękne, ale średnio komponują się z żaluzjami z których nie chciałabym rezygnować :sorry2: Ogólnie to chciałabym żeby coś się działo na tych oknach.. bo okna są dość małe a wokół nich dużo ściany.... a rolety to dość minimalistyczne rozwiązanie... no a poza tym upatrzyłam sobie już na Allegro takie karnisze, bardzo mi się podobają:

karnisz.jpg

żaluzje będą spełniały rolę osłonową w nocy, więc firanki + zasłonki bardziej na ozdobę, tylko mam kłopot z czego, jakie, jakie długie... muszę się wybrać do dobrego sklepu z firankami, może coś wypatrzę :tak:

reklama
Prześliczne te rolety rzymskie,nie miałam pojecia ze takie cos istnieje:sorry2:.A czy one nie łapią za duzo kurzu?:sorry2:
Asiu,takie karnisze tez pierwszy raz widzę:tak:.

a ja cichutko, żeby nie zapeszyć, szepnę że pojawiła się szansa na własny domek :-)
na razie sama w to nie bardzo wierzę... ale babcia i rodzice każą się budować :-)
Wow, gratuluje i trzymam kciuki za spelnienie marzen:tak::tak::tak:.

Ciekawe te rzymskie rolety. A ten karnisz co wkleila Joasiek tez swietny - nawet bardziej mi sie podoba niz rolety

a ja cichutko, żeby nie zapeszyć, szepnę że pojawiła się szansa na własny domek :-)
na razie sama w to nie bardzo wierzę... ale babcia i rodzice każą się budować :-)
Super:-):-):-) Powodzenia w takim razie;-)

... myślę intensywnie nad jakimiś firankami ale chciałabym coś w nowoczesnym stylu i na razie nie wymyśliłam co by to mogło być :sorry2:
Ja chciałam sobie kupić już wcześniej coś "ciekawego" na okna, ale stwierdziłam, że poczekam aż się przeprowadzimy, bo teraz to nie ma sensu:-p I teraz właśnie mam dylemat:sorry2:

a jesli chodzi o rolety to mi sie podobają roleytki+ same zasłonynp. białe przewiewne delikatne itp,.:-)
Tu właśnie praktycznie wszędzie są rolety na oknach, więc mi też się widzi tylko jakaś lekka zasłonka na karnisz:tak:

... no a poza tym upatrzyłam sobie już na Allegro takie karnisze, bardzo mi się podobają:

karnisz.jpg
Joasiek mi też się podobają takie nowoczesne karnisze, ale nie będę ich zmieniała (przynajmniej na razie) w wynajmowanym domu:-p Mimo wszystko już się nie mogę doczekać urządzania tego domu:sorry2:

Mi nawet ostatnio przypadło coś takiego do gustu, tylko zastanawiam się jak to się ma w praktyce:confused: Czy te frędzle nie odpadają, nie plączą się podczas prania?
ZASŁONY SZNURKOWE PASKI SPAGETTI ARABESKA 160x250 (684056243) - Aukcje internetowe Allegro

WolfiA te spagetki już kiedyś oglądałam, ale nie kupiłabym :no: Ciemne wyglądają efektownie ale pewnie nieźle zaciemniają pokój. A jasne już chyba nie ten efekt.... A na pranie pewnie jest jakiś patent :tak:

Mi teeeeż :tak: Pasowałyby mi idealnie do kuchni i salonu. Upatrzyłam je sobie dość dawno już, ale muszę mieć "wolne" z 1,5 tys żeby kupić od razu 3 + firanki i zasłonki :sorry2:

świetne karnisze :tak:

a co do budowy, najbardziej przeraża mnie niezliczona ilość decyzji które trzeba będzie podjąć heh...
nawet projektu nie potrafię wybrać a to przecież pikuś w porównaniu z tym co mnie czeka :baffled:

reklama
a co do budowy, najbardziej przeraża mnie niezliczona ilość decyzji które trzeba będzie podjąć heh...
nawet projektu nie potrafię wybrać a to przecież pikuś w porównaniu z tym co mnie czeka :baffled:

Dokładnie:-)
My działkę kupiliśmy rok temu i jak na razie jeździmy co jakiś czas trawę skosić:sorry2:
I zanosi się, że taki stan rzeczy prędko się nie zmieni:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry