reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Joasiek projekt super:tak::-) fajne rozwiązanie, no i skrzynie na pierdółki napewno sie przydadzą:tak:;-):-)

róże pieknie będa wygladały , a na dodatek kwitną od czerwca do późnej jesieni:tak: ja lubie tez clematisy, ale ponoc tudne w hodowli sa, bo "nogi" lubia miec w cieniu, a "głowę" w słońcu:tak:

reklama
róże pieknie będa wygladały , a na dodatek kwitną od czerwca do późnej jesieni:tak: ja lubie tez clematisy, ale ponoc tudne w hodowli sa, bo "nogi" lubia miec w cieniu, a "głowę" w słońcu:tak:

O, dobrze wiedzieć, dzięki rosmerta za te informacje :-D no to u mnie odpadają, bo od "nóg" do "czubka głowy" pełne słoneczko, a w dodatku ze mnie na razie ogrodnik jak z koziej.............. no i ziemia raczej kiepska.... więc musze mieć mało wymagające roślinki :rofl2:

fajnie Joasiek!:tak:
a moze bys sobie posadziła glicynie japońską? pieknie rosnie na takich kratkach :tak: ja tez mam ale przy domku, na razie jest bardzo mała
dobra spadam bo mi w lidlu wykupią produkty :cool2::-D

Kasiad bardzo praktyczne rozwiązanie :tak: Sama też jak kupowałam zlew, to zastanawiałam się i nad jednym i nad drugim czy sobie nie zrobić u siebie :tak:

Kasiu zlew i nowy blat prezentują się super:tak: Praktyczne rozwiązania widzę też trafione w 10;-)

Ten wątek to ja przekopie wzdłuż i wszerz jak będę budowała/urządzała własny dom/mieszkanie, bo to ogromna skarbnica wiedzy od ogrodu po kuchnie;-)

Dziewczyny potrzebuję porady, bo się waham :confused:
Kupiliśmy dziś tapety do przedpokoju (pomarańcz muśnięty jasnym brązem), teraz jesteśmy na etapie wybierania kafli na podłogę, a konkretnie chcemy kupić gres. No i podobają nam się 2 rodzaje gresu i nie wiemy na co się zdecydować. Pierwszy rodzaj to gres polerowany (taki na wysoki połysk w kolorze beżu, taki jak poniżej tylko lekko cieplejszy odcień (ale też jasny):

6d672dd4e3f805c9med.jpg

Drugi rodzaj to też gres na wysoki połysk, ale nie taki idealnie gładki, są małe nierówności, ale naprawdę niewielkie, układany w szachownicę, bez z jasnym brązem.
Oba rodzaje mają wymiar kafli 50x50cm.
No i sama nie wiem, co wybrać. Niby bardziej mi się podoba ta szachownica, ale czy taka szachownica z dużych kafli będzie wyglądała dobrze na małej powierzchni :confused::confused::confused:
Rozrysowałam na szybko, byle jak w Paincie, jakby to wyglądało, żebyście miały wyobrażenie mojego przedpokoju. Myślicie, że dobrze to wygląda :confused: (to miniaturka, można sobie powiększyć)

Te duże przestrzenie nie należą do przedpokoju, przedpokojem jest ta powierchnia, która jest w kaflach. Dodam, że w przedpokoju mam szafę suwaną w kolorze jabłoni. Help :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu u mnie T ma takie z dużym połyskiem gładkie na korytarzu jak się wchodzi ....wchodzą troszkę do dużego pokoju i w kuchni jak dla mnie bardzo ładne :tak:i taki sam kolor jasny jak pokazałaś na zdjęciu :tak:

ja bym wybrała jednolity kolor nie szachownice ale to zalezy od gustu :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry