Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aniam pisze:Tak Aniu, jesli w Wawie to na Solcu (chyba ze akurat pojedziemy do rodziny to wtedy w zupelnie inym miescie. Podobala mi sie ta polozna z Solca z glosu i z wypowiadanych przez nia opiniiCiekawe czy sie tam przypadkiem nie spotkamy :laugh: Bo jakos czuje ze za dwa a najdalej trzy wybiore sie na porodowke. Lekarz tez tak przypuszcza
![]()
Aniam pisze:Moze dotrwam do marca, ale po ostatniej wizycie lekarz stwierdzil, ze szyjka miekka i ma juz tylko 1 cm, a skoro wystepuja u mnie coraz czestsze skurcze to ona sie skroci do zera w ciagu 2 tygodni. Maksymalnie 3. (a mowil to w poniedzialek), poza tym dzidzia jest dosyc duza i wyglada na starsza o dwa tygodnie (wg suwaczka to byly 33 tygodnie i 6 dni, a wg usg wyszlo, ze 35 tygodni 5 dni). Na pewno chce dotrwac do 28 lutego (to bedzie skonczonych 36 tygodni), a jak do 8 marca (koniec 37 tyg.) to juz w ogole super. Ale glownie zalezy mi zeby donosic do konca lutego. A potem sobie juz poradzimy- lekarz tez tak uwaza.
:laugh: :laugh: :laugh:
Hmm, nie pamietam teraz nazwiska tej poloznej, z ktora rozmawialam, zdaje sie ze na imie ma Elzbieta, ale mam to zapisane. Sama juz nie wiem czy oplacac polozna.