Dokladnie ja tak samo lubie miec wszystko zaplanowane wczesniej. Zbieram juz niektore akcesoria po to aby na koniec nie wydac duzo pieniedzy na raz. pozatym wola same przygotowac mieszkanie, porobic pranie i prasowanie, niz zostawic to na glowie mezowi. Wiem ze gdyby kupil albo zrobil cos nie po mojej mysli bym sie na niego niepotrzebnie denerwowala.
Margana tak sobie mysle ze te kolezanki od dobrych rad poprostu nigdy nie byly w ciazy i maja takie przekonania troszke staroswieckie. Bo inaczej mysli juz ciezarna kobieta od tej ktora jeszcze nie ma zalozonej rodziny.
winki ja bym nie brala termometra w smoczku z tego powodu, ze nie kazde dziecko chce trzymac smoczka. znam tez takie ktore szybko od smoczka sie odzwyczaily a wtedy juz taki ci sie nie przyda
Margana tak sobie mysle ze te kolezanki od dobrych rad poprostu nigdy nie byly w ciazy i maja takie przekonania troszke staroswieckie. Bo inaczej mysli juz ciezarna kobieta od tej ktora jeszcze nie ma zalozonej rodziny.
winki ja bym nie brala termometra w smoczku z tego powodu, ze nie kazde dziecko chce trzymac smoczka. znam tez takie ktore szybko od smoczka sie odzwyczaily a wtedy juz taki ci sie nie przyda
I niby wszystkie się do tego stosowały. A najgorsze jest to, ze im nie chodzi o to, ze w razie co nie bedę miała co zrobić z tymi rzeczami, albo mi będzie przykropatrzeć na nie, tylko, ze COŚ SIE STANIE jak bedę wszystko miała gotowe wczesniej! 
(no to moze przesada,ale była okazja akurat;-))