reklama
Przerabialam ostatnio temat, bo też szukam nowego termometru i jednak te do ucha są lepsze niż np te bezdotykowe do czoła na podczerwień... tylko ponoć trzeba umiejętnie zmierzyć temperaturę - naciągnąć kanał uszny, by go wyprostować.
Ja w każdym razie planuję kupić taki "apteczny", markowy za ok 200 PLN.
Ja w każdym razie planuję kupić taki "apteczny", markowy za ok 200 PLN.
A ja wlasnie mysle o tym bezdotykowym na podczerwien ktory ma 2 koncowki -do ucha i na czolo.
Dzieki, jeszcze sie rozejrze
Przyznam ze ten termometr elektroniczny pod pache jaki mam tez byl oszukany. mial podac wynik do minuty czasu a nieraz musze czekac i czekac i konca nie widac, a kupilam go wlasnie w aptece wiec zdawaloby sie ze bedzie lepszy
Przyznam ze ten termometr elektroniczny pod pache jaki mam tez byl oszukany. mial podac wynik do minuty czasu a nieraz musze czekac i czekac i konca nie widac, a kupilam go wlasnie w aptece wiec zdawaloby sie ze bedzie lepszy
B
Bryszka
Gość
Też zakupiłam w aptece elektroniczny i skubany oszukuje nie wiele co prawda ale zawsze.A ja wlasnie mysle o tym bezdotykowym na podczerwien ktory ma 2 koncowki -do ucha i na czolo.
Przyznam ze ten termometr elektroniczny pod pache jaki mam tez byl oszukany. mial podac wynik do minuty czasu a nieraz musze czekac i czekac i konca nie widac, a kupilam go wlasnie w aptece wiec zdawaloby sie ze bedzie lepszy![]()
Moja mama pamietam dla mojego młodszego brata miała taki zwykły pasek(jakby papier z jakąś wkładeczką która wyświetlała temp.) do czoła się przykładało i mierzył oki a był bardzo prosty i nie drogi
Dziewczyny szkoda pieniędzy, miałam 4 elektroniczne z różnych półek cenowych - porażka.
Zakupiłam na podczerwień, daliśmy kupę kasy, kolejna porażka, szczególnie, że różnie reaguje przy różnej temperaturze otoczenia.
Polecam niestety standardowy.
Zakupiłam na podczerwień, daliśmy kupę kasy, kolejna porażka, szczególnie, że różnie reaguje przy różnej temperaturze otoczenia.
Polecam niestety standardowy.
Tak wlasnie podejrzewam ze te elektorniczne sa czesciej zawodne, ale i tak kupie taki jaki chcialam. Bo rtęciowym nie mam szans zbadac temperatury Mackowi, jak on nawet minuty nie chcial trzymac tego elektycznego.
Jesli temperatura bedzie bardzo wysoka to cos tam pokarze
Przynajmniej bede wiedziala czy goraczka blizej 40stC czy nie. A tak to w ciagu ostatnich 2 dni jego goraczkowania udalo mi sie zbadac mu temperature tylko raz, gdy spal i mial 38stC.
Jesli temperatura bedzie bardzo wysoka to cos tam pokarze
AniaSm
Fanka BB :)
gdzieś czytałam że w tych nowoczesnych termometrach najlepiej mierzyć temp trzykrotnie
jeśli wychodzi taki sam lub zbliżony to znaczy że jest ok 
reklama