reklama

Na poprawienie humorku :)

Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
- Ładnie wyglądam?
A co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki?
- Lepiej tam nie wchodź.

reklama
heh, no tak...
Ten jak to Wiolu nazwałaś mężczyzna jest dumny, bo to żona brata;)
A tak swoją drogą to nie uważacie, że jakby jej obciąć włosy to mogłaby robić za trzeciego bliźniaka?

Kaju Ty szalona jesteś czemu Ty jeszcze nie śpisz??!!

bo u mnie dopiero 7.30 rano i mi sie jeszcze spac nie chce...

Za to opowiem wam brzydki kawal :laugh: :laugh: :laugh: :

Jedzą sobie świnie jedzonko w chlewie. Nagle jedna zaczęła rzygać. A inne na to:
- Nie dolewaj, bo nie zjemy!

No to ja Wam opowiem jeszcze brzydszy ;D
- Siedzą dwie much na kupie i jedna z nich puściła bąka, na to druga, oburzona, Ty świnio przy jedzeniu!!!

Kaju ale o 4,30 też nie spalaś, wstałąś tak wcześnie?? Mnie się wydaje, że w ogóle się nie kładłaś spać!!

Chyba ze KajuMarku to tak ;)

A tak serio to od kilku lat cierpie na bezsennosc i czasem nie spie po paredziesiat dobrych godzin .
Normalnie mam na to lekarstwa,ale w ciazy byloby bardzo ryzykownie je brac. Na okres ciazy dostalam cos innego - zastepczego ,ale czuje sie po tym pijana wiec staram sie tego nie brac.

Współczuję, choć dzięki temu nie będziesz za bardzo cierpieć jak dzidzia będzie w nocy buczeć ;) Pewnie w okresie karmienia też nie będziesz tych leków mogła brać:/

reklama
Kaju rzeczywiście masz duży problem ,ja też teraz prawie w ogóle nie śpię ale mam tak przy każdej ciąży ,jednak normalnie to przychodzę po pracy i padam bo jestem tak wyczerpana .Na szczęście będe mieć jakiś rok przerwy a jeśli mi się poszczęści to 2 lata .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry