Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
heh, no tak...
Ten jak to Wiolu nazwałaś mężczyzna jest dumny, bo to żona brata
A tak swoją drogą to nie uważacie, że jakby jej obciąć włosy to mogłaby robić za trzeciego bliźniaka?
Kaju Ty szalona jesteś czemu Ty jeszcze nie śpisz??!!
A tak serio to od kilku lat cierpie na bezsennosc i czasem nie spie po paredziesiat dobrych godzin .
Normalnie mam na to lekarstwa,ale w ciazy byloby bardzo ryzykownie je brac. Na okres ciazy dostalam cos innego - zastepczego ,ale czuje sie po tym pijana wiec staram sie tego nie brac.
Współczuję, choć dzięki temu nie będziesz za bardzo cierpieć jak dzidzia będzie w nocy buczeć Pewnie w okresie karmienia też nie będziesz tych leków mogła brać:/
Kaju rzeczywiście masz duży problem ,ja też teraz prawie w ogóle nie śpię ale mam tak przy każdej ciąży ,jednak normalnie to przychodzę po pracy i padam bo jestem tak wyczerpana .Na szczęście będe mieć jakiś rok przerwy a jeśli mi się poszczęści to 2 lata .