reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasi mężczyźni...

właśnie sprząta i mnie zagaduje niech się wali i tak spieprzony jak co roku sylwek bo od 6 lat nigdzie nie idziemy bo mój tłoku nie lubi w tym roku i tak nie możemy ale myśłałam że nic nie wymyśłi ale jednak

trudno cały rok nie będę z nim gadać :mad:

reklama
aga - nerwusie, rok milc zenia to jeszcze nic, ale jaka ty nerwowa będziesz, meliski się napij i nie myśl o nim - do północy na pewno ci przejdzie :)

My dostaliśmy trzy zaproszenia i w końcu stanęło na tym, że siedzimy w domciu, mąż nakazał odpoczywać - wrrrrrrrrrrrrrrrr, więc zrobię coś dobrego do jadła i spędzimy Sylwka w piżamach :)

Mi sie odechcialo robienia czegokolwiek. Chyba pierwszy raz w zyciu w Sylwestra. Mam jakies orzeszki i czekolade. A dla zdrowia soczek warzywny sobie kupilam. Maz sie zaopatrzyl w chipsy i jakis alkohol i tak kazde o siebie zadbalo- najmniejszym kosztem ;) Pewnie sobie ksiazke poczytam, bo w telewizji nic nie ma. Nawet nie ma jak isc do sklepu, bo my troche jestesmy od niego oddaleni i trzeba jezdzic samochodem a dzis raczej nie uda sie wyjechac z osiedla- w ogole nie odsniezyli!!! Najfajniej ilosc sniegu widac na moim ogrodku- juz polowa ogrodzenia jest zasypana :laugh: Jeszcze wczoraj tam gdzie mamy skalniak bylo widac wyraznie osniezony pagorek- dzis nawet sladu po nim nie ma! Caly ogrodek rowniusienki!!! Mniejsze drzewka tez calkowicie zasypane ;D

My powitamy Nowy Rok 7-up, bo o szampanie to mi się po południu przypomniało, kiedy w osiedlowych sklepach już nie było. A co tam! Raz będzie inaczej!

ja mamę koło 14 wysłąłąm do sklepu... też mam refleks :)
no i moja ukochana PEPSI - ale to już u mnie standard codzienny ;)

i mama zakupiła makowca...

ciekawe czy dotrwam do 24... z Piotrkiem mi się nie udało... ;D

reklama
Do góry