reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasi mężczyźni...

ja idę na imprezkę - pewnie przesiedzę bo ledwo łażę, ale pocieszę się ...smalcem kolegi. Mówię wam - smalec pierwsza klasa (cebulka, jabłko, skwarki - mniam!!!) - postaram się nie przesadzić, bo kilogramy idę w górę, ale na jedną kanapkę na bank się skuszę... :D

reklama
U nas będą lody miętowe podane w wafelkach, pucharki z galaretką i owocami + rodzynki, makowiec od teściowej (pyszny, chociaż trochę za słodki), piernik i resztka keksa + masa cukierków czekoladowych - mniam :), no i coca-cola (kupiliśmy 2 butle i w końcu się napiję) + jakiś dobry szampan :)

A my kochane, idziemy do znajomych. Na 00:10 zamówiłam łóżko w sypialni. Jakaś jestem nieimprezowa ostatnio. Zrobiłam do nich faworki, kupilismy owoce, w resztę mają zaopatrzyc gospodarze. Aaaa! I bierzemy jeszcze whisky, ciekawe jak ja to przeżyję nie mocząc nawet języka ??? Będę cierpieć :D

A my bedziemy mieli z mezem maraton filmowy- na przemian thriller z komedia romantyczna...Wszyscy znajomi poszli na jedna impreze, mnie tam nie ciagnie ze wzgledu na dym papierosowy i halas.

My właśnie wstaliśmy :) Nie ma to jak drzemka popołudniowo-wieczorna! ;)
Też nie mamy żadnych cudów na Sylwestra - tylko sałatkę z fety, jajka w sosie tatarskim, bigos i ciasto z kremem i galaretką, no i pepsi :) Nawet nie mamy szampana!

reklama
moj maz wczoraj pozno w nocy nagle wstal i zaczal szukac miejsca na lozeczko :) Przez to wymierzanie pokoju stracil troche snu i do pracy pojechal niewyspany (po 3 godzinach spania!!!)- naprawde spodobalo mi sie to- i to poswiecenie i zapal ;D ;D ;D W sumie okazalo sie, ze mamy az 3 mozliwosci ustawienia lozeczka- oczywiscie po przestawieniu innych mebli i wymiaie drzwi na harmonijkowe.

Do góry