reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

a ja caly czas stosuje balsamik do ciala dla niemowlat, mam strasznie sucha skore:-(
zanim dowiedzialam sie o ciazy bralam capivit hydro control super sprawa:tak: i nie mialam problemow ze skora, no coz...
teraz nie biore ze wzgledu na bobo, i jak beda rozstepy to beda:tak::tak:

reklama
Ja podczas pierwszej ciąży stosowałam zwykły balsam do ciała i rozstępów nie dostałam, moja koleżanka stosowała drogie preparaty przeciw rozstępą i tydzień przed porodem dostała wielkich rozstępów, wniosek z tego oczywiście trzeba dbać o skóre, ale to czy ktoś dostanie rozstępów to przede wszystkim predyspozycje skóry. Teraz tak profilaktycznie kąpie się z małą ilością oliwki oraz po kąpieli balsam do ciała i po kąpieli masuje skóre (żeby poprawić ukrwieni).
A brzuchol mam już duży i dużo utyłam bo od początku ciąży już około 6 kg, a gdzie jeszcze do lipca.

kasica ja równiez sporo juz przytylam. jak na razie uzywam balsamu do ciala gosh i na prawde super cialko jest po nim. jedynie na piersi uzywam kremu przeciw rozstepom ale teraz musze go zmienic na krem na rozstepy. niestety ciaze zaczynalam z miseczka C a teraz juz D jest za mala. za szybko rosna i tu caly problem.

ja stosuję ten olejek z Rossmana, nie wiem, czy skuteczny, ale pisze że dla ciężarówek.
I tak mam rozstępy po Emilce, choć używałam balsamu. Genetyka?

11 tc i 57 kg
15 tc i 58,5 kg
17 tc i 59 ,5kg
20 tc 61,5 kg - pędzę kobietki pędzę :-) Kobieta waleń tuż za rogiem się czai :-D

reklama
Do góry