reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

a ja właśnie wszamałam całą paczkę prażynek krewetkowych, bagatela 519 kcal, a co tam zrzuci się później :-) uwielbiam ciążę właśnie za możliwość obżerania się bez wyrzutów sumienia :-)

reklama
a ja właśnie wszamałam całą paczkę prażynek krewetkowych, bagatela 519 kcal, a co tam zrzuci się później :-) uwielbiam ciążę właśnie za możliwość obżerania się bez wyrzutów sumienia :-)
hehe, prażynki są super, ale ja wolę serowe cheetos-mój A. mówi, że śmierdzą masakrycznie, ale ja je uwielbiam:).I masz rację z tym obżeraniem-kiedy będziemy się mogły tak bezkarnie objadać i nikt Nam nie może odmówić:-D.Ja dziś dostałam mega wielką gałkę lodową o smaku cookies tylko dlatego że pan nie mógł mi odmówić jak poprosiłam o taką sporą bo dla mnie i dla dzidzi:rofl2:.
A u mnie stanęło na +15 i nie wiem co dalej bo się na wagę łazienkową pogniewałam:)

Ostatnia edycja:
ja wczoraj po 21. wysłałam P. do sklepu po paczkę chipsów ;D miałam wielką ochotę na twistos o smaku "fromage" mmm ;-) Kochany brzusio ;D

Niki222 - ja też lubię te serowe ;-) (smaczne śmierdziele) Bakaalia - twistos fromage mmm... matko święta chyba zaraz skocze do sklepu :-D szkoda że K wyjechał bo już by leciał :-D

Ja wczoraj wykorzystałam fakt, że P. zostawił w samochodzie swój telefon więc i tak musiał iść po niego.. przy okazji pokazałam mu na GOOGLE jaka to paczka (bo mój facet to musi mieć podane dokładnie jak co wygląda itd) i poszedł ;D Oczywiście potem jadł ze mną ;D

kończy się serial i lecę do sklepu :-) Jak nie będzie fromage twistos to Pani będzie biedna :-D ślinka mi cieknie jak Boga kocham, matkooo pierwszy raz tak mam żeby mi się aż tak bardzo czegoś chciało.
Bakaali - dziękuje to wszystko przez Ciebie :-D

dobrze że ja nie wiem jaki to smak tych chipsów o których mówicie :-D
ale tak czy inaczej przez Was zrobiła mi się ochota na jakieś chipsy.. jutro będę musiała sobie jakieś kupić :-D

reklama
Zjadłam na spółkę z kotem :-) ależ się oblizywał hi hi

W ogóle to powiem Wam że myślałam że w ciąży ma się co chwile zachcianki na "coś" ale u mnie to może z 4-5 razy tylko była jakaś zachcianka, tak więc myślę że nie tak strasznie często ;-) a zachcianki na tort ze śledziem to nigdy nie miałam tak więc to chyba jakiś mit ;-)

Do góry