reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasza Waga

A ja podejrzewam jeszcze że coś z moją wagą domową ostatnio nie tak...
Bo jak ważę się u ginki to zwykle 1,5kg mniej wychodzi..
Anni może tobie też się popsuła waga :-D:-D:-D

reklama
Witam!!

A ja szybko na poczatku przytyłam 4 kg, teraz w 26 tygodniu mam juz 10 kg więcej. Na poczatku rosła waga jak na drożdżach - teraz spokojniej.

Ale generalnie gruba nie jestem - mam tylko wiekszy brzuszek.

To sprawa indywidualna.

Troszkę się załamuje, bo gruba nie chce byc, ale znając siebie to popracuję ciężko fizycznie - poćwiczę i mi spadnie.

Pozdrowionka,
V.

Ja przed ciaza nie nalezalam do najdrobniejszych a teraz jestem w 27 tyg. i przytylam juz 16 kg :-) ale w pierwszym trymestrze juz mi przybylo 11 kg wiec teraz nie tyje chyba tak drastycznie w porownaniu do poczatku ale ciekawe jak ja to zrzuce po porodzie ale grunt zeby syniowi bylo wygodnie :-)

kurcze, ja już +9kg. Ale wczoraj kupiłam sobie przyrząd do masażu i będę próbowała zwalczyć tłuszczyk, który mi przybył na pupie i udach. Mam nadzieję, że się uda i moja skóra zrobi się bardziej sprężysta ;-)
Dziewczyny zazdroszczę Wam, że możecie jeść takie rarytasy o jakich piszecie a waga i tak drastycznie wam nie rośnie, bo ja najbardziej boję się utraty kontroli nad kręgosłupem, jak w pierwszej ciąży (+27kg). W 9-tym m-cu nie mogłam już prawie chodzić:zawstydzona/y:

Witaj Pycia w klubie !! Widzę że jedziemy chyba na tym samym wózku :)
Ja już przytyłam 14 kg i to tylko w II trymestrze, bo w pierwszym nie przybyło mi ani jedno kg, a teraz niewiem co sie dzieje, leci mi 1 kg na tydzień mimo że nie objadam sie jakos specjalnie, spuchnięta też nie jestem, ale gdzies te 14 kg musiało sie schować :) Pozdrawiam :)

Witaj Pycia w klubie !! Widzę że jedziemy chyba na tym samym wózku :)
Ja już przytyłam 14 kg i to tylko w II trymestrze, bo w pierwszym nie przybyło mi ani jedno kg, a teraz niewiem co sie dzieje, leci mi 1 kg na tydzień mimo że nie objadam sie jakos specjalnie, spuchnięta też nie jestem, ale gdzies te 14 kg musiało sie schować :) Pozdrawiam :)

No mnie w ciagu ostatnich 5 tygodni przybyło 4,5 kg. Skąd sie to wzięło??? :wściekła/y: :eek: :szok: W 25 tygodniu mam + 8,5 kg. Jak tak dalej będzie to mozna się załamać:zawstydzona/y: Ale co tak pocieszam się, że fasolek ma teraz więcej energii :-) ;-)

reklama
Anuula , chciałabym mieć na plusie tyle co Ty :) ja własnie skończyłam 26 tydzień :) ale sie nawet nie załamuje, wiem że co trzeba zrzuce, a jak mi troche zostanie nie bede narzekać, bo straszny chudzielec był ze mnie :)

Do góry