reklama

nasze brzuszki

reklama
ja wlasnie tez ostatnio jak spojrzalam na kalendarz to nie moglam uwierzyc ze juz tyle za soba mam... i juz tak bym chciala to malenstwo zobaczyc... jestem bardzo ciekawa jak wyglada :)

Ja tez jestem ciekawa malucha, ale maz to mnie bije na leb na szyje bo caly czas marudzi ze chce zeby maly sie juz urodzil i prawie co noc ma sny ze trzyma malego na rekach i mowi ze to niesamowite uczucie!

ja wczoraj położyłam sie spać, Rafał już dawno spał, a mała jakby sie szaleju najadła - urządzała taki harce,że szok. Położyłam rękę śpiącego Rafała na moim brzuchu i spokój... ten mój mąż to ma wpływ na dziecko i ja cały czas staram sie go przekonać, że będzie zajmował z Karoliną sypialnię, a ja wyniosę się do dużego pokoju.... :)

a to moja brzucholizna z dnia wczorajszego, czyli 51 DNI PRZED!
34bd.jpg

48fj.jpg

Kaśka- no okazały apartament!!!!!

Nasz dzidziol tez się uspokaja, kiedy tatuś rękę przyłoży. Gdy swoje łapki kładzie Daria, bardzo chętnie kopie.
A jak tatuś- cisza.... Zadziwiające :)

U mnie wszyscy już się nie mogą doczekać końca. Daria to właściwie od początku. ;D
Musiałam jej wyjaśniać, że za wcześnie to niedobrze dla dzidzi...

reklama
ładny brzuszek

u nas o dziwo mały jak się nie rusza a ja przyłoże rękę to ma mnie w nosie a za to jak tatlek przyłoży łapkę to mały ze szczęścia skacze - coś dziwnego :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry