reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki:)

nie bedzie tak zle ;) jak zimowa pogoda dopisze to bedzie mozna wychodzic na krotkie spacerki z dzidzia ;D pozdrowionka

reklama
no wlasnie :) dzidzi juz niedlugo po tym jak przyjdzie na swiat musi miec kombinezon :) ubieramy sie na cebulke i spacerujemy!

pozdrawiam

Dorotak, fantastyczny brzuszek! A\swoja droga masz racje temat "brzuszki" a zdjęć jak na lekarstwo. W środe robie sobie kolejne, więc przeslę. Dziewczeta, chwalcie się!!

Ja też muszę sobie zrobić tego samego dnia z rana i wieczorem bo różnica kolosalna, więc am pokaże, tylko że ostatnio taki gorący okres, że w domu to tylko gotuję i sprzątam a nie mam czasu na swoje zajęcia :(

A wczoraj jak wróciłam z pracy tak okropnie się objadłam, że brzusio duuuży szkoda że nie zrobiłam sobie zdjęcia, hihi... aż sama sobie się dziwiłam jak tak można się objeść ;) Więc myślałam że dziś waga mnie przeraźi ale dalej w granicach 1-1,5 kg na plusie.

hello.... co do wagi to az dziwne...brzuch jak gdybyt extra 10 kilo a na wadze tylko 2 kilo wiecej.... a nawet nie dwa. Smieszne. Dzis w muzeum widzialamm w sloiku dzidzie 14 tygodniowa... zadziwiajace jakie to malenstwo.... a 24 tygodnie to juz taaaakie duze. a 36 to juz gigant.... jak my to donosimy ???

No, Dziewczęta, ja wysyłam swój brzuch już po raz 3, ale z resztą to jest bieda...Miały być fotki brzuszków, a jest....prawie nic!
Przesyłam ogólna naganę i zachęcam do poprawy. Przecież to takie ciekawe, jak różnie rośniemy i jakie są róznice pomiędzy nami...
U mnie jest 15 tydzień ciąży. Waga w góre od początku ciązy poszła o 1 kg. A wyglądam.... hihihih.
Pozdrawiam
POla

bardzo zgrabna z ciebie kobitka Pola i sliczny brzuszek :) ja niestety nie posiadam aparatu cyfrowego a naprawde chetnie pochwalilabym sie swoim brzucholem :( pozdrawiam dziewczyny moze cos wymysle ;)

dzięki za pochwałkę Ewa :)
Wymyśl cosik, chetnie sobie poopatrzę na koleżanki w tej samej co ja sytuacji życiowej ;)
Czekam dziewczyny na Wasze zdjątka, bo to niezła dla nas na przyszłość pamiątka :)
Gorące pozdro, lecę jeść, mniam, mniam
Pola

Pola też uważam, że świetnie wyglądasz. Mam nadzieję, że pozostałe kobitki się ośmiela i wyślą swoje fotki. Dziewczyny wasze zdjecia są przecudne, tchną kobiecą siłą, radością i odwagą. Dajcie innym ogrzać się przy ogniu waszego szczęścia.

reklama
Do góry