reklama

Nasze Brzuszki

MaMicurina bardzo proporcjonalnie, zazroszcze..
a najbardziej Atomowce z tym jej 0,6kg do przodu... Atomowka pokaz brzuszek...
Angel jeszcze urosnie brzunio.. bo kolczyka nie "wysadziło"..
ze Smarkiem dopiero w pod koniec 7 miesiac wyciagnełam kolczyk z pepka bo by mi rozerwało skore i juz nie dało rady urosnac wiecej..

reklama
MaMicurina śliczny zgrabniutki brzuszek

Weronika ślicznie

a to mój brzuszek 22 t i 5 dni

DSC00631.jpgDSC00632.jpg

No i na koniec Miska zawstydziła nas wszystkie :-D

Dzięki Mini za pocieszenie :happy:
Bozienka no dlatego teraz nagle wszyscy twierdza, ze dzieczynka a tacy pewni byli chłopaka! A do czorta znimi za tydzien juz moze bedzie wiadomo :-)
Kindzia mam zamiar na allegro kupic ten ciążowy kolczyk, mam straszny sentyment do posiadania tam kolczyka nie chcialabym go stracic ..
Mamicurina no cóż.. tylko pozazdrościć zostało bo co wiecej :-D Ale juz sory masz itak ten brzunio :tak: I czyżby w szpic, chłopak? :rofl2:

Miska masz co nosic.. domek pierwsza klasa, na pewno maluszkowi ciasno nie jest... ale w pamieci i tak mam brzuszek Maty z zamknietego z Dobrusia... Mata ile w obwodzie miałas wtedy?
Angel o takich kolczykach nie słyszałam, wstaw jakis link.. a czym one sie "różnią"?

edit: juz znalazłam .. sa dłuzsze i elastyczne.. fajny patent..

Ostatnia edycja:
MaMicurina sliczny proporcjonalny brzuszek :)
Miska
ładne mieszkanko ma twój dzidziuś :))

a odnośnie kolczyków w pępku to ja też już wyciągnęłam bo boję się że w każdej chwili może mi sie skóra przerwać :P już jest tak naprężona na pępku ::) a najbardziej się boję po porodzie jak będzie mój brzuch i dziurka wyglądać, ciekawe czy ubiore jeszcze strój dwuczęściowy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry