reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Dzięki dziewczyny :-)Bozenka wszyscy mówią ze mam duży brzuch już.A zdjęcia chyba mnie wyszczuplają.A będzie chłopak pisałam już na innym wątku ale sama nie wyrabiam z czytaniem:-)A teraz wazę jak do porodu heh z Kacprem po prostu szok 75 kg

Monika, super idealnie kształtny brzuszek! I naprawdę trudno uwierzyć w te Twoje 75 kilo...ciekawe gdzie ich szukać, bo brzuch nie jest taki duży a figura, jak widać, nienaganna. W Twoim przypadku w ogóle bym sie kg nie przejmowała.

Z okazji 21 tygodnia i ja wstawię swoje zdjęcie. Brzucho może nie jest jeszcze duży, ale kilogramy ostatnio śmignęły do przodu.
Zdjęcie0307.jpg

Ostatnia edycja:
Tak patrzę na te Wasze brzuszki i zazdroszczę, a co!? Bo Wy takie szczuplutkie a ja wzorem mojej mamy mogłabym jeszcze udawać że w ciąży nie jestem (bynajmniej nie z powodu małego brzucha teraz, tylko z powodu jego wielkości wcześniej). Może się w końcu zmobilizuję i też jakąś fotkę zrobię.

Wiem co mówisz.... już ciężko zakładać skarpetki lub wiązać buty:-P Juz niedługo nasi panowie bedą musieli nas ubierać:-)
no to ja pewnie będę zmuszona biegać boso :-p bo też już zakładać te części garderoby coraz trudniej :no:

reklama
villandra8 - dawaj fotkę! czekamy :) Każda z nas jest inna i dlatego te nasze zbiory zdjęć są takie fascynujące. Chwalmy się póki w ciąży biegamy, będzie piękna pamiątka :)

Tunia, dobrze mówisz.. To przecież nie jest plebiscyt na najsmuklejszą figurę. To w ogóle nie jest żaden konkurs! Dla mnie fascynujące jest to jak zmienia sie kobiece ciało w czasie ciąży..widok brzuszków ciążowych jest po prostu uroczy. Taka galeria to kolejny "uprzyjemniacz" długieeegoo czasu oczekiwania na dzidziusia.
To bardzo cenne przezywać ten czas z innymi..z Wami.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry