Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
atan wstepnie dziewczynka ale ostatnio sie zastydzila chyba tatusia i niepokazala ojjj slodyczee umnie musza byc codziennie jak niezjem czekolady to masakra hehe maz juz wie ze jak jedzie na cpn to musi wrocic z batonikiem
lastepetunia to tak jak i umnie tylko musze uwazac na slodycze przed badaniami zeby mi cos niewyszlo szwagierka sie najadla ciastek dzien przed badaniami i jej wyszedl wysoki cukier wiec srooo do szpitala ale tam sie okazalo ze to wina ciastek
atan brzuszek niczego sobie no gratuluję... rzeczywiście nie przybrałaś za dużo na wadze - ja jestem jakieś 5,5 kg na plus Angel no pewnie, że rośniesz :-), maleć będziesz od kwietnia ;-)super wyglądasz
hehe ja też codziennie muszę coś słodkiego wciągnąć - na dziewczynę ale podobno świetnie wyglądam - na chłopaka
angel rosnij rosnij slicznie wygladasz a psinka sliczna hehe to ja musze powiedziec tak brzydka jestem strasznie twarz zszarzala zesmutniala i oczywiscie wysypana cala czekolady wcinam jak male dziecko musze i koniec brzuszek same ocencie ale raczej taki nijaki hehehehe