Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Atan niezły brzuszek! No i mnie powaliło, że tak mało przybrałaś ;-)
Angel no co Ty marudzisz - ciężarówka jak sie patrzy
ja się juz ledwo dopinam w płaszczu , w którym śmigalam poprzednio do 7 miesiąca ale za to teściowa mnie pociesza, że teraz to mi brzuch tylko rośnie, a tak poza tym dobrze się trzymam ;-)
A ja jak patrzę na te wasze krągłości to zaczynam się martwić że mój jakiś taki mały , i jeszcze mam wrażenie że ostatnio się zmniejszył . Dobrze że choć czuje ruchy bo tak to już bym pewnie panikowała
ja tam cala rosne dzis musze sobie fotke tez strzelic :-)
angel- super wygladasz!! i piesio tez fajny :-)
tak piszecie o tym slodkim ja tez bym jadla i jadla i jadla slodkie a akurat nic nie mam.... a wy tu o slodyczach tylko
no bo ja nie licze tego ze w pierwszym trymestrze schudlam do 84 kg a potem spowrotem wrocilam do starej wagi ;-) wiec tego nie licze ;-) tylko od tego jak test ciazowy byl pokazala waga 87 i tego sie trzymam ;-) i ciesze sie ze nie tyje zbytnio choc zaczynam bo przed wczoraj jeszcze w 88 bylo na wadze a od wczoraj 89 i 89,7 wiec tyje ale nie powiem dzisiaj maz mnie zaskoczył i kupił w kfc jedzonko wiec sie najadlam ze hej teraz zdycham ;-)
Mini ja teściową złotą mam - serio a brakiem większych krągłości to bym się nie martwiła - pomyśl o ile lepiej zniesie ciąże Twoja skóra na brzuchu ;-)
a co do przyrostu wagi to najlepiej ważyć sie rano po odwiedzinach w toalecie (przed śniadaniem itp.). U mnie jest 5,5 kg do przodu, z tym że w pierwszym miesiącu przytyłam 3 kg (które zrzuciłam miesiac przed ciążą), więc i tak nie jest źle (poprzednio juz miałam z 7-8 kg do przodu )
Mata I dobrze że takie teściowe istnieją :-)
Przy Borysku też miałam mały brzuch ale mimo wszystko jak porównuję tą moja maliznę to jakoś tak blado wypada
Jutro się idę ważyć ciekawe ile po tych późnych kolacyjkach we mnie zostało
a ja mam juz rozstempy no ale coz oliwki i kremy zbytnio nie działaja ale wazne ze dzidzia rosnie ;-) a co do płaszcza to ostatnio kupiłam w lumpeksie kurtke bo juz w swoja nie wchodze niestety w pasie mi niezle przybyło... bo z 89 do 119 troche jest...