• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Monika mam taką nadwagę, że hoho (158 cm, przed ciążą 72 kg), jak urósł mi brzuch to odwraca uwagę od reszty :-)

serio??? w zyciu bym nie powiedziala! ślicznie wygladasz!!! super macie fotki!!!
a ja tez z tych krasnalowatych (sorki, mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz:zawstydzona/y:)
ja pierwsza ciaze zaczynalam z waga 70 kg z tym wzrostem co Ty i przytylam baaaaardzo malo, tylko 8,5 kg to bylo cos heheh
teraz startowalam z waga 10 kg mniej niz wtedy...60 kg i juz przybralam 10 kg, a gdzie tam koniec :szok:
wiec mysle, ze bedzie tak; teraz juz zyskalam te 10 kg co stracilam po tamtej ciazy, teraz przywale jeszcze przy dobrych wiatrach tamte 8,5 jak nie wiecej i bede miala do odchudzenia z 20 kg :szok::szok: matko :szok: jak ja to zrobie...

Tunia fajny malutki brzuszek , a ile Ty masz pieprzyków :-)

Kasiulek super brzuszek taki okrąglusi . A zdjęcia super ...
Wyrzuć wagę bo na pewno źle waży :-p Albo jak Bałtroczyk kiedyś zażartował - ładnie Ci się nadwaga rozkłada :-D
Ale tak poważnie to ślicznie i szczuplutko wyglądasz .

Monika mam taką nadwagę, że hoho (158 cm, przed ciążą 72 kg), jak urósł mi brzuch to odwraca uwagę od reszty :-)

Nie przesadzaj. Ja przy 162 cm ważyłam prawie 78kg i to mnie zmobilizowało do działania - jak się pojawiły efekty w postaci wskazówki na 71 kg, to pojawiły się też dwie kreski :-D. Teraz dobiłam do pieknych 80 (a może już więcej? trzeba by sprawdzić...). No i wiadomo, że to nie koniec.
ajako to obie będziemy schodzic z podobnej wagi (a nie - ja pewnie z nieco większej nawet), bo potem też mam zamiar zejść do jakichś 62 maksymalnie ;-)

moj brzuszek 27 tydzien z obliczen 28,4 :) Zdjęcie1004.jpgZdjęcie1005.jpgZdjęcie1006.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry