reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
a ja z zaparciami nie mam problemow ;-) chociaz tu mi sie udalo :tak:
pewnie dlatego ze przez nerki musze pic duzo wody, do tego pije maslanke albo jakis kefir no a jak cos jest nie tak to gotuje sobie platki owsiane na mleku ;-)
do tego owoce ;-)

A ja ''zlapalam''zapalenie pecherza :hmm:strasznie boli i to caly czas,wczesniej jak kiedys tam mialam zapalenie to bolalo tylko przy robieniu siku a teraz boli mnie non stop a gdy robie siku to nie.Pije juz trzecia butelke wody by wyplukac bakterie,ale nic to nie daje...:no2:jutro wybieram sie do lekarza.Kurcze jakie to przykre uczucie,marze o chwili ulgi,by chociaz na chwile przestac czuc to okropne parcie na pecherz,juz mam dosyc...Niech juz jest jutro:hmm:

Współczuje wam dziewczyny tych hemoroidów ,ja na szczęście nie mam na razie( nic lepiej nie mówię bo po porodzie mogą wyjsc u mojej mamy tak było a od tamtego czasu co jakiś czas dają znać o sobie).Ale widziałam jak ona się męczyła straszne paskudztwo to jest:zawstydzona/y:

A ja ''zlapalam''zapalenie pecherza :hmm:strasznie boli i to caly czas,wczesniej jak kiedys tam mialam zapalenie to bolalo tylko przy robieniu siku a teraz boli mnie non stop a gdy robie siku to nie.Pije juz trzecia butelke wody by wyplukac bakterie,ale nic to nie daje...:no2:jutro wybieram sie do lekarza.Kurcze jakie to przykre uczucie,marze o chwili ulgi,by chociaz na chwile przestac czuc to okropne parcie na pecherz,juz mam dosyc...Niech juz jest jutro:hmm:
Oj bardzo wspolczuje... Mialam nie raz i cierpialam konkretnie:baffled:

ja mam jak na razie tylko te zaparcia,a próbuje wszystkiego tylko,że u mnie prawdopodobnie jest zespół jelita leniwego i dlatego jest gorzej
nawet błonnik sobie kupiłam i zajadam codziennie

Myslalam,ze tak jak kolezanka dostane proszek do rozpuszczenia w szklance wody-wypic i po problemie a tu tabletki do przyjmowania 2 razy dziennie przez 4 dni...:dry:No coz...jeszcze sie trzeba troche pomeczyc,lepsze to jak nic.

reklama
Czytalam tu o Waszych hemoroidach i dziekowalam Bogu,ze mnie nie dotycza...a jednak:frown: Wczoraj mialam caly dzien biegunke i dzisiaj z tego tytulu mnie tylek boli:zawstydzona/y:hemoroid sie ujawnil...myslalam,ze to tylko przy zaparciach:baffled: Tzn. na poczatku ciazy jak przyjmowalam zelazo tez mi zaparcia dokuczaly ale hemoroidow nie bylo a teraz biorac magnez 4 razy dziennie to bez problemu sie zalatwiam... i tu taka niespodzianka.

Do góry