reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

i też takie silne, że aż promieniuje na brzuch? bo mi po prostu na parę sekund tchu brakuje z bólu, bardzo nieprzyjemne uczucie; ale skoro też tak macie, to pewnie to normalne;
jezu, jaka ja się czuję lekka bez tych spuchniętych nóg...

reklama
promieniuja nie tylko na brzuch.ostatnio to az mnie plecy po same lopatki bolaly:-:)zawstydzona/y: ale ciepla kapiel pomogla wiec chyba zle nie jest:-) adrianel ale jak bedziesz u gina to sie dopytaj i napisz-ja sie chetnie doeirm czy nic sie nie dzieje

Ja mam problem ze suchnięciem ,cała dosłownie puchnę ,z skóra na łydkach i udach jest napieta do granic wytrzymałości,bardziej niż na brzuchu.Jutro wizyta to niech mnie gin oglada.Nic nie pomaga ani stopy w górze,ani zimne okłady ,ani kompiekle zimne czy w jeziorze .To jakaś masakra.:wściekła/y:

Z tymi puchnięciami to jest podobno tak, że trzeba zwrócic uwage na białko w moczu - jesli jest to wtedy jest cos nie tak. Tak sie dzieje wtedy, gdy nawet na twarzy sie puchnie...

masakra z tymi puchnacymi girasami...

a mnie dzisiaj od momentu gdy podbiegłam troszke normalnie 150 m na tramwaj(musiałam bo inaczej siorka by na pociaga nie zdążyła:shocked2:) to mnie przy kazdym ruchu jak chodze pachwiny bola i krzyz - pierwszy raz tak bardzo i teraz to juz jak kaczka na maxa tylko moge chodzic...nie wiem czy cos mi sie przestawiło od tego biegnięcia:confused: mam nadzieje ze jakiejś akcji tym sobie głupia nie przyśpieszyłam:zawstydzona/y:

no ja mam dzisiaj jedną nogę taką jak Kasia pokazywała ostatnio na zdjęciu!!! koszmar i masakra, aż się maż przeraził jak zobaczył...nie wiem czy ma to coś wspólnego z tym że dziś większość dnia przesiedziałąm przed kompem w jednej pozycji czy po prostu taki moment na mnie przyszedł..no i mamnadzieje że jutro będzie ciut lepiej żebym jakieś buty była w stanie założyć bo jestem na uczelni z promotorem moim umówiona i w klapkach plastikowych nie bardzo jechać...no i żeby mi się ta noga między pedałami w aucie nie zablokowała - taki czarny humor mnie już nachodzi :(:(:(

Dziewczyny czy swędzi Was skóra na brzuchu i pępek? Bo ja już wytrzymać nie mogę. A tego skóra wokół pępka zrobiła się taka ciemna. Nie wiem czy to normalne.

Ja mam problem ze suchnięciem ,cała dosłownie puchnę ,z skóra na łydkach i udach jest napieta do granic wytrzymałości,bardziej niż na brzuchu.Jutro wizyta to niech mnie gin oglada.Nic nie pomaga ani stopy w górze,ani zimne okłady ,ani kompiekle zimne czy w jeziorze .To jakaś masakra.:wściekła/y:
No i jak tam??
Co lekarz powiedział na to puchnięcie?? :blink:

monika20078 to z tym pepkiem to normalne jest.ja tez mam ciemny i polozna cos mi tam tlumaczyla ze takie zabarwienie skory sie zdarza.ja pepek mialam bardzo gleboki.i i z tego co wiem to u brunetek i szatynek takie zabarwienie skory czesciej jest niz u blondynek.a jak mnie skora tak zaczela swedziec w okolicy pepka to pare dni pozniej wredne rozstepy sie pojawily...wrrrr myslalam ze obedzie sie jakos cudem bez tych paszkwili

reklama
monika20078 to z tym pepkiem to normalne jest.ja tez mam ciemny i polozna cos mi tam tlumaczyla ze takie zabarwienie skory sie zdarza.ja pepek mialam bardzo gleboki.i i z tego co wiem to u brunetek i szatynek takie zabarwienie skory czesciej jest niz u blondynek.a jak mnie skora tak zaczela swedziec w okolicy pepka to pare dni pozniej wredne rozstepy sie pojawily...wrrrr myslalam ze obedzie sie jakos cudem bez tych paszkwili
To mnie uspokoiłaś z tym pępkiem. Bo wczeniej jakoś nie zwróciłam uwagi.
A co do tej swędzącej skóry to tak myślałam, że to na to cholerstwo może swędzieć wrrrrrrrr

Do góry