Tygrysek1985
Fanka BB :)
askaaa &&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do oczka dostalismy kropelki jak po nich nie przejdzie to do okulisty.Małemu niestety na wieczór zaczeło jezdzic w nosku i w nocy mało spałam bo gile dokuczały Marcelkowi,co chwile się budził, denerwował,psikalismy,odciągalismy potem cycek na pocieszenie i tak nocka wygladała.Zadzwoniłam do przychodni odwołałam jutrzejsze szczepienie zapisałam na 18 grudnia dopiero niech odsapnie po katarku,nigdzie nam sie nie spieszy z tymi szczepieniami.Mam nadzieje ze na katarku sie skonczy,Alan tez zasmarkany i to ja ich obu zaraziłam bo jestem podziebiona.
przy mierzeniu byłam w szoku bo on się grubas urodził 4500 ale nie za długi bo 55cm,wiec wydaje mi sie 20cm w 3miesiace strasznie duzo
fajnie masz dużego chłopaka
jak mój maluch będzie dalej tak cierpiał jak dziś bo już sama nie wiem czy on na ząbki czy na brzuszek to jeszcze pójdę do naszej pediatry choć ma komplet bo już nawet dzwoniłam to i tak sie wepchnę bo ja to nie lubię patrzeć i gdybać jak dzieć sie meczy :-(
cala listę mi napisali dupereli m.in ze ma dodatkowy szczątkowy sutek a co to takiego
, ostre zapalenie nosa i gardła, pleśniawki, skośnogłowie, wodniak jądra prawego i przepuklinę pępkową ło matko więcej nie mogli nabazgrać normalnie no!