My poszłyśmy dzisiaj do przychodni po receptę na vigantol i przy okazji zaliczyłyśmy ważenie: 9200 w ubranku, czyli odjąć pampka to myślę, że 9 kg zostanie :-). Nie wiem tylko ile wzrostu, bo zmierzyć tego lumpa to graniczy z cudem. Chyba przez sen będę musiała :-). Jak się uda to dopiszę.
reklama
M
maja33
Gość
EWA- nasze dzieci podobnie mala ma 70cm i 6955:-), bara ale Zuzia niezle mierzy bedzie z niej wysoka dziewczynka:-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
U nas waga to 9500 g
.Długość wyszła 76 cm :-).
.Długość wyszła 76 cm :-).Mierzylam Malutka sama ale 4 razy i wyszlo mi 82 cm
Mierzylam go na spaniu wiec moze, moze mam racje ale nie chce mi sie cos wierzyc....Taki wielki?Choc on mi taki dlugi rosl caly czas i zawsze z szokiem z przychodni wychodzilam (tata ma 1,9), a wazy tak jakies 10-11kg ale musze sie przejsc do dzieci zdrowych i go zwazyc a mi sie nie chce.Nie cierpie przychodni a w domku nie mam wagi:-(

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
Mierzylam go na spaniu wiec moze, moze mam racje ale nie chce mi sie cos wierzyc....Taki wielki?Choc on mi taki dlugi rosl caly czas i zawsze z szokiem z przychodni wychodzilam (tata ma 1,9), a wazy tak jakies 10-11kg ale musze sie przejsc do dzieci zdrowych i go zwazyc a mi sie nie chce.Nie cierpie przychodni a w domku nie mam wagi:-(

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Hihihi Kaira, ja byłam w tą sobote u doktorki jak mały gorączkował i też go pomierzyli i znowu waży tyle ile Paulinka , baaa..nawet długośc taka sama wyszła
A Karolek to dopiero duży chłopiec

A Karolek to dopiero duży chłopiec

reklama