Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja mysle ze z tym urlopem macierzynskim wcale nie bedzie tak fajnie , bo ciagle mam na cos ochote , i wciaz bym cos przezuwala, jednak jak bylam caly dzien poza domem to tak nie myslalam o jedzonku a teraz
A ja dzisiaj to cały czas głodna chodzę aż nie wiem co jest grane.
W sobotę to bylismy na pizzy, zamówilismy wielką familijną, a byłam tylko z M-zjadlami się obżarłam do tego popiłam cocacolą, a pózniej przepraszałam mojego szkraba za tak wykwintną:-) kolację.
A i wiecie na co ciagle mam ochotę-na piwo z sokiem -jak alkoholik jakis ale normalnie za takie piwko to bym wszystko oddała
Majkam to i tak długo wytrwałaś bo ja już od prawie początku ciąży często coś w nocy wcinałam potem trochę mój głód nocny przystopował ale teraz znowu mam dwie ścieżki nocne czyli kibelek i kuchnia Mona jeszcze trochę i sie piwka napijesz ;-)
co do zachciewajek w ostatnim czasie to ja robie sobie zmiksowane truskawki z kefirem i takie zimne z lodóweczki zapodaję... ...mogłabym tak non stop:-)
i z litr tego to w ciągu dnia schodzi:-)
ale organizm sam dyktuje czego potrzebuje:-) w przetworach mlecznych jest najwięcej przyswajalnego wapnia ...no a dzidzia rośnie:-)
Hana ja mam to samo, tylko z jogurtem naturalnym... a do tego dopadłam bób mrożóny i mimo że uwielbiam młody to tym się też skutecznie delektuję....
To chyba też znak że chcemy już lata .... z naszymi kruszynkami...