Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
juz ci opisuje
jak otworzysz pierwsza strone to wybieram rozmiary 100x75 pozniej wybieram Hotlink for forums (1) i sa takie jak widac sprobuj moze ci sie uda powodzenia
To zobaczymy teraz:
O teraz jest duze, dzieki Agusia za pomoc!!!
Nareszcie cos widac, bo jak wklejalam te male to niewiele bylo widac.
Brzuszek juz jest.
AniuSorha śliczny masz brzuszek..taki zgrabniutki ....Ania76 masz taki malusi- milusi ja wkleję mój dzisiaj wieczorkiem..bo z racji unieruchomienia mojej rączki sama nie zrobię sobie fotki hihihi
Anusie! Teraz to już nikt nie pomysli, że za dużo sobie pojadłyście)) AniuS cudne zdjęcie z raczką na brzuszku- to tak podkreśla to co czujemy do naszych brzusiów)) zawsze mi się podoba, jak czekam w kolejce u lekarza, że wszystkie ciężarne raczki na brzuszku trzymają)
Moje zdjęcia też juz gotowe, teraz tylko jeszcze czekam na kabelk do aparatu, na szczęście juz się znalazł i dzisiaj go dostanę.)))