reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

No, Dziewczyny, wklejać, wklejać zdjęcia!! Ja też chętnie popatrzę, jak Wy się rozwijacie :) Zwłaszcza Ty, Olu :) My jakoś tak zawsze podobnie wklejałyśmy zdjęcia (ja chyba z raz czy dwa nie dotrzymałam Ci kroku), a poza tym mamy termin na ten sam dzień, więc zawsze z tym większym zainteresowaniem zawsze śledziłam, jak mój brzuchol ma się do Twojego :)

reklama
jejuś superasna nasza galeryjka;)- ruszyło:)- DZIEWCZĘTA- BRZUSZKI ŚLICZNE!!!!
i nawet domek mojej Klaudys zacząl rosnać:)!:)- postaram sie jutro cyknać fotke i wkleic:)..

HIHI fajen macie brzuszki! tylko czekac az urosna jeszcze bardziej!
Rusalko co tam u ciebie? pamietasz mnie jeszcze?jak cora rusza sie juz napewno:):)

Lilith-pewnie, ze pamiętam! ba nawet czesto "do Ciebie" zaglądam (do majóweczek:):)..U mnie wszystko jak najbardziej OK:)..Malutka rosnie:) juz brzuszek sie pomalutku zaokragla - ruszył..i mimo iż jest baaardzo w tyle:)- goni czerwcowe:):)
Klaudys moja juz od ok 3 tyg regularnie kopie, fika i daje rodzicom z kazdym dniem coraz wiecej radości:)
a co Lilith u Ciebie- ba u Was?:)

A u na stez dobrze tylko juz plecki bola i masa innych dolegliwosci:)
Nasza mala kopie juz pod zebrami:) i wczoraj puscila mis ie pierweszy raz siara:):):) ale sie zszokowalam!
za tydzien ide do ginka i pewnie mala juz bedzie z kilo wazyc!niemoge sie doczekac az ja zobaczei tez dowiem sie czy zmienila pozycje:) choc jak narazi emezus wyczul ja w zupelnie innej niz byla poprzedni:)
My rosniemy na wadze jednak sporo ale wszystko idzie pieknie w brzuszek!a twoj juz naprawde ladny i zobaczysz jak ci wyskoczy w 6/7 miesiacu!!!

oj na pewno:) Cieszę sie Lilith, ze wszystko swietnie sie układa:)- Dużo zdrówka i radosci Wam życzymy:)!

reklama
a o to mój brzusio w 19 tygodniu:

zdjciaelu0068zm.jpg

Do góry