reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
no i pomyslec ze jeszcze niedawno doszukiwalysmy sie brzuszkow, a teraz nie da sie ukryc, jestesmy ciezarowki ;D
dzisiaj to mi jakas pani nawet miejsca w tramwaju ustapila, a ta obok ktorej usiadlam to sie pytala kiedy termin i mowila, zeby duzo glaskac to dziecko bedzie spokojne :D taaa, glaskalam potem malego przez 4godziny zajec a on kopal NON stop, chyba nie lubi filozofii ani sztuki hehehe ;)

Aniu, fajna masz te bluzeczke :D
Sumko, kurcze, widze, ze synka trzeba troche przeszkolic ;) gentelman to tak sie do kobiet nie zwraca hehe

Dziękujemy z brzuszkiem za wszystkie komplementy :)

Mam już imponujący obwód pasa - 96 cm!!! A wyjściowy miałam 62 cm! 34 cm na plusie!! A będzie lepiej. I to podejrzewam dużo lepiej, bo w biodrach mi nie przybyło - jak było 87, tak jest 87...

Mam tylko nadzieję, że nie przegonię mojego taty - on ma 130 cm :):):)

Aniu wygladzasz slicznosciowo :) :) :)

Ja mam w pasie 100 (wyjsciowo 76), biodra 104 a pod biustem co sie przerazilam 90!!! Miesiac temu kupilam stanik na 80 i juz mnie uciska ::) Ranysiu, robie sie naprawde duza!!! W niedziele zdjatko zamieszcze :)

AniuS - brzusio śliczniuni:)!a i bluzeczka..kupiłam sobie ostatnio dwie podobne- w stylu indyjskim:) jedna czarną, a druga wrzosowa..przy okazji wklejania brzuszka - pochwalę sie bluzeczkami..:)

co do wymiarów..hm- juz widzę dlaczego mojego brzuszka tak nie widac..bo nam chyba w tyłek poszedł;)- jestem duzow wyzsza od Ciebie AniuS..a mam 10 cm mniej w pasie - bo 86 cm aktulanie na dzien dzisiejszy..a w bioderkach (uff stanęło w miejscu :)- 99 :).. no biuscik ....95:) ;D..

spojrzałam na moje wymiary z dnia 20 lutego...mało urosłam ( a przytyłam od tego czasu jakies 2 kg) łącznie od początku ciaży 5 kg na plusie

wyjsciowe wymiary:           z 20 lutego                z 24 marca
                  88                      94                               95
                  67                      84                               86
                  93                      99                               99

wzrost bez zmian 178 cm;)

Dziewczyny prezentujecie się rewelacyjnie, żadna jeszcze nie otrzymała ofert do reklam ubrań ciażowych???
Tez niebawem wkleje moj brzuncio, bo już podrósl, oj podrósł- mam w pasie 99 ( zwykle 64-66):))).

Asiu - super zdjecia, piekna mama modelka i bardzo odwazne:)))Brzuszek

AniuS- sliczna blzuka, gdzie kupilas???? Bardzo ladnie brzuszek sie w niej prezentuje.
Ty tez od razu napisz mi gdzie kupilas swoja.

Wlasnie wrocilam z zakupow i tez sobie kupilam blzueczke wiosenna, jak przyjdzie maz z pracy to bedzie sesje i wkleje brzunio.:)))

Blondi
- Jaki okraglutki brzunio:)))))

reklama
Aniu - bluzeczkę kupiłam w VERO MODA. Ona nawet nie jest ciążowa, ale ma taki krój, że sie nadaje i na duży brzuszek. Była ze mną niezaciążona koleżanka i też ją mierzyła i wyglądała na niej super, tak że po ciąży też można będzie ponosić :)

Ale nie wiem, Aniu, czy ją jeszcze dostaniesz, bo ja ją kupiłam jakoś w styczniu, jak były wyprzedaże...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry