Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No proszę ile nam sie modelek ujawniło. Same laseczki ;D ;D ;D
A rzeczywiscie jakos te malusie brzusie śmiesznie teraz brzmią ;D ;D ;D
A to my na majówce, niestety nigdzie nie wyjeżdzaliśmy tylko spacerek w parku
i Kubusiowy domek w całej okazałości 34tc Ale jesteśmy ogromni ;D
Dzięki dziewczyny
Sumka - super!! Ola oczywiście też - tylko Oli to mówię to na żywo dlatego tu czasem zapominam
Poza tym fajne macie wsparcie z tych waszych dużych pociech
A ja się obudziłam o 6 i nie wiem co ze sobą zrobić...tzn mam oczywiście co ale nie chce mi się nic !!! Spać niestety też już nie...
"* Z powodu zmian hormonalnych możesz mieć gorszy nastrój, który minie wraz ze wzrostem poziomu oksytocyny"
To u mnie dziś to doszło chociaż miałam ostatnio taki dobry humor - a dziś jak dół jak Mariański....złości mnie bardzo taki zły nastrój nad którym nie potrafię zapanować, jakieś lęki egzystencjalne itp...całe szczęście że miałam dziś gości bo musiałąm się jakoś pozbierać a tak bym chyba cały dzień się rozklejała mam nadzieję tylko że to nie będzie trwało już tak do porodu i humorek mi sie jeszcze w miarę poprawi ;D
qrcze..ale fotek - super!! DZIEWCZĘTA WYGLĄDACIE ŚLICZNIE!!!! i widac, ze ciaza sluży!! nikt mi nie powie, ze ciezarówka z kilkoma kg na plusie nie wygląda kwitnąco!!!!!!! och i ja obiecuję zmotywowac sie do wklejenia swoich :
a mi sie zawiesil komp jak poprzednia strone wlaczylam wiec nie moge zobaczyc zdjec, a troche sie boje znowu probowac, bo to jest taki staruszek komputer hehe
co do nastroju to ja mam od niedawna o wiele lepszy!!!!!! ;D i nawet czuje sie jakas taka.....moze pelna energii to za duzo powiedziane, ale nawet rano moge na siebie patrzec
moze pomogla wizyta mamy + fryzjer + fantastyczna pogoda ;D co prawda nogi mi puchna jak oszalale od upalu, ale co tam