Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój mały tez czasami budzi się w nocy na cyca a później ani mysli iść spać.. chyba nie znalazłam do tej pory na to sposobu...aska outada pisze:Ale wam dobrze ...Eliasz ma jakas obsesje budzenia sie o 3 - 4 nad ranem i koniec spania( Od 21 do 3 spi ladnie ale potem to juz jest poprostu koszmar, budzi sie , usmiecha i gotowy do zabawy , nie wiem czy Tracy Hogg cos pisze na ten temat ale kupilam jej ksiazke i czekam na dostarczenie bo w " Kazde dziecko moze nauczyc sie spac " nic ciekawego nie znalazlam
![]()
moj Danielek też układa na jeden boczekgłówkę a do tego wydaje mi się że mniej macha jedną rączką. Zwróciłam na to uwagę położnej a ona abym poszła do pediatry po skierowanie do neurologa i zbadała małego bo zbyt małe napięcie mięśniowe może być przeciwskazaniem do szczepienia. które mamy za tydzień. Czy coś o tym wiecie? Dodam że mały też podobno zbuy późno zaczął podnosić głowkę i musiałam z nim ćwiczyć ( teraz jest już lepiej i wyorzystuje Wasze poradyKasia Kucińska pisze:Podobno dziecko już w brzuszku ma swoją ulubioną pozycję, i tak się potem układa przez ok. 3 miesiące, na nic wszelkie walki, bo to przyzwyczajenie jest silniejsze. Martusi już coraz częściej się zdarza trzymać główkę prosto, ale oczywiście i tak najczęściej w końcu odwraca się w bok. Córeczka mojego brata też przekrecała główkę w zwykle w tą samą stronę, i właśnie ok. 3-4 miesiąca zaczęła z tego wyrastać. Teraz ma prawie roczek, i główkę ma śliczną!